Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

BUTE - PASCAL. Decizie BOMBĂ luată de staff-ul lui LUCIAN BUTE

Saturday, 18 January 2014, 13:59 Sursă: REALITATEA.NET

BUTE - PASCAL. Sefii clubului canadian InterBox i-a pregatit o surpriza de proportii lui LUCIAN BUTE dupa meciul cu JEAN PASCAL.

BUTE PASCAL. A început GALA BUTE PASCAL

ora 05:15 - Eleider Alvarez (Columbia) l-a batut la puncte pe Andrew Gardnier (Canada).

ora 04:30 - Sebastien Gauthier (Canada) si Javier Franco (Mexic) au terminat la egalitate.

ora 03:50 - Mikael Zewski (Canada) l-a facut KO in runda a 7-a pe Krzysztof Szot (Polonia).

ora 02:50 - Oscar Rivas (Columbia) l-a invins prin TKO in runda a 3-a pe Shawn Cox (Barbados).

Ora 02:30 - Artur Beterbiev (Rusia) l-a invins pe Gabriel Lecrosnier (Franta) prin TKO in runda a 4-a.

BUTE PASCAL. Programul galei

BUTE PASCAL Pana la lupta dintre BUTE si PASCAL, gala de la Montreal va propune urmatoarele partide:

Sebastien Bouchard (Canada) vs Giuseppe Lauri (Italia)

Yves Ulysse Jr. (Canada) vs Evaggelos Tsirimokos (Belgia)

Sebastien Gauthier (Canada) vs Javier Franco (Mexic)

Artur Beterbiev (Rusia) vs Gabriel Lecrosnier (Franta)

Mikael Zewski (Canada) vs Krzysztof Szot (Polonia)

Oscar Rivas (Columbia) vs Shawn Cox (Barbados)

Eleider Alvarez (Columbia) vs Andrew Gardnier (Canada)

Mike Perez (Cuba) vs Carlos Takam (Camerun)

BUTE PASCAL LIVE. Meciul se vede la DIGI SPORT. Duminică, ORA 6:15

Oficialii de la Interbox au anuntat ca partida cu JEAN PASCAL este decisiva pentru LUCIAN BUTE, informeaza HBO Boxing. In cazul in care LUCIAN BUTE va castiga meciul cu JEAN PASCAL, Interbox va demara discutiile pentru o revansa cu Carl Froch, in fata caruia romanul a suferit singura infrangere la profesionisti.

Bute - Pascal. Miza luptei este centura WBC Diamond

BUTE-PASCAL. LUCIAN BUTE si JEAN PASCAL vor lupta pentru centura WBC Diamond, un trofeu onorific pus la bataie in meciuri istorice. Financiar, LUCIAN BUTE si JEAN PASCAL vor incasa cate doua milioane de dolari in urma meciului de duminica dimineata.

BUTE-PASCAL. Cotele caselor de pariuri

LUCIAN BUTE are sansa a doua la casele de pariuri. JEAN PASCAL este favorit la câştigarea meciului, cu o cotă la victorie de 1,70. Cotele lui LUCIAN BUTE la victorie variază între 2,10 şi 2,25.

BUTE-PASCAL. Moment decisiv pentru LUCIAN BUTE

LUCIAN BUTE are câteva avantaje în faţa lui JEAN PASCAL, susţine Rudel Obreja, fostul preşedinte al FR Box. Obreja a adăugat că, în cazul unei înfrângeri, pentru BUTE va urma o perioadă foarte grea.

"Bute are avantajul tehnicii, al braţelor mai lungi, al jocului de picioare. Din ce am reuşit să percepem, în ceea ce priveşte publicul, Bute este favorit pentru că reprezintă  partea elegantă a boxului şi a Canadei, partea franceză, în timp ce Pascal este mai agresiv, este mai din Sud. Dacă Bute nu va reuşi să câştige acest meci, urmează o perioadă gri în cariera sa. Nu trebuie să-i ţinem pumnii, pumnii trebuie să-i dea", a declarat Rudel Obreja la Sport Total FM.

BUTE - PASCAL. Ultima declaraţie a lui BUTE înainte de meciul cu PASCAL

LUCIAN BUTE este sigur de victorie înaintea partidei cu JEAN PASCAL.

"Toate au importanţa lor în pregătirea unui meci. Şi pregătirea fizică e foarte importantă pentru că dacă nu eşti pregătit nu poţi rezista 12 reprize. Cea mentală te ajută să-ţi stăpîneşti emoţiile pentru că presiunea e foarte mare în această perioadă. Cred că am putut să le gestionez pe toate.

Mă simt foarte bine, am avut un cantonament foarte bun. Am fost aici, la Montreal, împreună cu stafful meu şi am avut la îndemînă tot mi-a trebuit. Am avut trei parteneri de sparring, doi americani şi un canadian. Mă simt într-o formă extraordinară, psihologic vorbind stau foarte bine.

Am mintea limpede, ştiu ce vreau, ştiu ce pot, am încredere în abilităţile mele şi stiu că va totul fi bine. Eu sînt campionul", a spus LUCIAN BUTE la Digi Sport.

BUTE-PASCAL. Verdict TERIBIL pentru LUCIAN BUTE înainte de lupta cu JEAN PASCAL

Tot pe marginea meciului BUTE - PASCAL, bookmakerii consideră că sunt şanse mari ca el să se încheie înainte de limită, cota ca partida să se încheie printr-un KO fiind 1,70. În schimb, cei care mizează pe un deznodământ stabilit la puncte, după cele 12 reprize, primesc o cotă de 1,90. Şi la acest capitol JEAN PASCAL este favorit, cota ca acesta să-l facă KO pe campionul nostru fiind 2,35. În schimb, LUCIAN BUTE are cotă 7 să-l trimită pe adversarul său la podea.

BUTE - PASCAL. LUCIAN BUTE a fost sigur pe el la conferinta de presa oficiala.

"Nu intru in acest razboi al cuvintelor cu JEAN PASCAL. Vom rezolva aceasta problema in ring. Nu este genul meu sa fiu lipsit de respect. Astept de mult acest meci, ma simt in forma si sunt increzator in ce pot face. stept 20.000 de oameni la Centre Bell pentru un meci exploziv, iar la final sa ovationeze victoria lui LUCIAN BUTE", a spus LUCIAN BUTE.

JEAN PASCAL are 28 de victorii, 1 meci egal si 2 infrangeri.

LUCIAN Bute are 31 de victorii si 1 infrangere.

BUTE - PASCAL, lupta anului, este intalnirea vedeta a unei gale care incepe la ora 3:00. LUCIAN BUTE si JEAN PASCAL vor urca in ring in jurul orei 6:15.

Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT