Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

BUTE PASCAL LIVE. Meciul se vede la DIGI SPORT. Duminică, ORA 6:15

Sunday, 19 January 2014, 05:30 Sursă: REALITATEA.NET

BUTE PASCAL LIVE. Digi Sport va transmite înfruntarea dintre Bute şi Pascal, care va avea loc duminică dimineaţă, la ora 6:15.

BUTE PASCAL LIVE. A început GALA BUTE PASCAL LIVE

ora 05:15 - Eleider Alvarez (Columbia) l-a batut la puncte pe Andrew Gardnier (Canada).

ora 04:30 - Sebastien Gauthier (Canada) si Javier Franco (Mexic) au terminat la egalitate.

ora 03:50 - Mikael Zewski (Canada) l-a facut KO in runda a 7-a pe Krzysztof Szot (Polonia).

ora 02:50 - Oscar Rivas (Columbia) l-a invins prin TKO in runda a 3-a pe Shawn Cox (Barbados).

Ora 02:30 - Artur Beterbiev (Rusia) l-a invins pe Gabriel Lecrosnier (Franta) prin TKO in runda a 4-a.

BUTE PASCAL LIVE. Programul galei

BUTE PASCAL LIVE. Pana la lupta dintre BUTE si PASCAL, gala de la Montreal va propune urmatoarele partide:

Sebastien Bouchard (Canada) vs Giuseppe Lauri (Italia)

Yves Ulysse Jr. (Canada) vs Evaggelos Tsirimokos (Belgia)

Sebastien Gauthier (Canada) vs Javier Franco (Mexic)

Artur Beterbiev (Rusia) vs Gabriel Lecrosnier (Franta)

Mikael Zewski (Canada) vs Krzysztof Szot (Polonia)

Oscar Rivas (Columbia) vs Shawn Cox (Barbados)

Eleider Alvarez (Columbia) vs Andrew Gardnier (Canada)

Mike Perez (Cuba) vs Carlos Takam (Camerun)

Pentru LUCIAN BUTE, meciul cu JEAN PASCAL va fi primul după mai bine de un an. Ultimul adversar al lui LUCIAN BUTE a fost rusul Denis Gracev, pe care l-a învins la puncte, după 12 runde.

LUCIAN BUTE are în palmares 31 de victorii şi o singură înfrângere, înregistrată în iunie 2012, când a pierdut centura IBF în faţa lui Carl Froch, prin KO în runda 5.

JEAN PASCAL are în palmares 28 de victorii, un  meci egal şi două înfrângeri.

BUTE PASCAL LIVE. Ultima declaraţie a lui BUTE înainte de meciul cu PASCAL

LUCIAN BUTE este sigur de victorie înaintea partidei cu JEAN PASCAL.

"Toate au importanţa lor în pregătirea unui meci. Şi pregătirea fizică e foarte importantă pentru că dacă nu eşti pregătit nu poţi rezista 12 reprize. Cea mentală te ajută să-ţi stăpîneşti emoţiile pentru că presiunea e foarte mare în această perioadă. Cred că am putut să le gestionez pe toate.

Mă simt foarte bine, am avut un cantonament foarte bun. Am fost aici, la Montreal, împreună cu stafful meu şi am avut la îndemînă tot mi-a trebuit. Am avut trei parteneri de sparring, doi americani şi un canadian. Mă simt într-o formă extraordinară, psihologic vorbind stau foarte bine.

Am mintea limpede, ştiu ce vreau, ştiu ce pot, am încredere în abilităţile mele şi stiu că va totul fi bine. Eu sînt campionul", a spus LUCIAN BUTE la Digi Sport.

BUTE PASCAL LIVE. Totul despre meciul BUTE-PASCAL LIVE

JEAN PASCAL se află la cel de-al treilea meci disputat împotriva unui pugilist din România. Primele două s-au soldat cu victoriile obținute contra lui Adrian Diaconu, ambele în 2009.

LUCIAN BUTE ar fi trebuit sa boxeze cu haitianul naturalizat pe 25 mai 2013, dar meciul a fost amânat pentru acest sfârșit de săptămână, din cauza unei operații suferite de compatriotul nostru.

JEAN PASCAL a fost extrem de agresiv la conferinţa de presă. "Bute m-a denigrat de mai multe ori când a spus că eu nu-mi respect adversarii. Sunt dispus să dau 1.000 de dolari celui care aduce o dovadă că aş fi spus o singură frază defăimătoare la adresa adversarilor mei. Bute n-a fost respectuos cu mine. El a spus că-mi va închide botul! Sunt un om, nu un animal. Îl invit pe Bute să se ridice de pe scaun şi să-mi repete în faţă ceea ce a spus. Dacă eu i-aş fi spus că are o gură mare, ar fi strigat toţi că dau dovadă de lipsă de respect. Dar atunci când e vorba despre domnul Bute, acest lucru e corect? Ce nu-mi place este faptul că se încearcă convingerea oamenilor că el este cel mai iubit şi cel mai umil, dar nu este aşa", a afirmat Pascal.

LUCIAN BUTE a declarat, miercuri, la conferinţa de presă înaintea meciului cu haitianul Jean Pascal, că nu intră în războiul cuvintelor şi a precizat că la finalul partidei va fi un singur câştigător, iar acela va fi el.

"Nu intru în acest război al cuvintelor. Vom rezolva această problemă în ring. Nu este genul meu să fiu lipsit de respect. Aştept de mult acest meci, mă simt în formă şi sunt încrezător. La finalul meciului va fi un singur câştigător, iar acela va fi Lucian Bute. Ştiu de ce sunt capabil şi voi demontra că fac parte din elită. Aştept 20.000 de oameni la Centre Bell pentru un meci exploziv, iar la final să ovaţioneze victoria lui Lucian Bute", a spus pugilistul român.

Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT