Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Apelul disperat al dinamoviștilor către șefii din fotbalul românesc: “Transmitem îngrijorarea noastră”

Friday, 16 October 2020, 15:05 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Oficialii câinilor sunt deranajați de erorile arbitrilor din etapele precedente și au decis să atragă atenția forului condus de Kyros Vasaras.

 
Clubul Dinamo București a transmis o scrisoare către Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) după erorile de arbitraj îndreptate împotriva echipei noastre în primele șase etape ale acestei ediții de campionat.
Iată, mai jos, scrisoarea semnată de directorul general Alex Couto Lago:
 
“Prin intermediul acestei scrisori, ne adresăm dumneavoastră cu intenția de a vă aduce la cunoștință nemulțumirea noastră față de erorile repetate de arbitraj îndreptate împotriva echipei Dinamo București de la începutul acestui sezon competițional, punctul culminant fiind meciul disputat cu FCSB, etapa trecută, pe Arena Națională.
Clubul Dinamo București apără și va apăra întotdeauna corectitudinea în fotbalul românesc, precum și imaginea Comisiei Centrale a Arbitrilor în dauna tuturor suspiciunilor reflectate în fața opiniei publice.
Fotbalul european a atins un nivel ridicat de rigoare în aplicarea regulilor de joc și devenit un produs apreciat în întreaga lume.”
 

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT