Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anunţul făcut azi: unde se va desfăşura BRD Năstase Ţiriac Trophy în anul 2017

Sunday, 12 June 2016, 19:46 Sursă: REALITATEA.NET

Deşi iniţial turneul ar fi urmat să se joace la Marbella (Spania), acesta va avea loc la Budapesta, scrie Digi24, citând emisiunea Aşii Tenisului de la DigiSport.

"Neavând unde, jucându-l în ţigănie acolo, făcând o treabă doar să nu ne ia licenţa, am plecat, turneul de joacă de anul viitor la Budapesta. Deci s-a terminat treaba, să-l facă şi alţii", a afirmat Ţiriac, potrivit News.ro.

La 9 martie, Ion Ţiriac anunţa că va vinde turneul ATP BRD Năstase Ţiriac Trophy de la Bucureşti şi că anul acesta se desfăşoară ultima ediţie. "Turneul este de vânzare. E ultima oară când mai vedeţi acest turneu. Eu nu pot să-mi bat joc de imaginea mea, într-un sport în care am fost cineva. Ce să facem? Să facem grevă? Să ne ducem în faţa Guvernului? Nu moare nimeni. Viaţa merge înainte. Ne-am chinuit 21 de ani, dar aşa nu se mai poate", a declarat Ţiriac în martie.

El a a anunţat atunci şi că meciurile de la ediţia din acest an a BRD Năstase Ţiriac Trophy nu se dispută şi pe terenul central de la Arenele BNR, ci doar pe terenurile alăturate, deoarece arena centrală este închisă, pentru că nu respectă standardele ISU.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT