Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Acuzaţiile lui Dragomir despre Becali care aruncă fotbalul românesc în aer

Wednesday, 27 April 2016, 21:00 Sursă: REALITATEA.NET

După o discuţie avută cu Victor Ponta şi Cosmin Olăroiu, Becali a hotărât să voteze împotriva lui Dragomir la alegerile din 2014. De asemenea,Dumitru Dragomir susţine că Becali urmăreşte să pună mâna pe baza de pregătire a lui FC Voluntari, scrie Mediafax.ro. 

”El din puşcărie m-a schimbat pe mine de la Ligă. M-a sunat din puşcărie şi mi-a zis: Acum, am fost la palat şi l-am întrebat de ce am fost dat afară. Şi mi-a zis: Acum două săptămâni mi-a spus. Altă dată o să vă spun şi cum am fost dat afară şi cine m-a dat afară. Dar Gigi Becali a fost un pion principal”, a spus Dumitru Dragomir la DigiSport.

Fostul şef de la LPF a povestit şi cum a încercat George Becali să-l dea afară pe Ganea încă dinainte de meciul dintre cele două echipe, disputat în iarnă: ”Gigi Becali a spus că a pierdut campionatul din cauza Voluntariului. A spus-o clar cu martori. Eu am vrut să plec de la Voluntari, am avut un motiv, eu nu sunt de acord cu schimbarea antrenorilor pe bandă rulantă. Eu nu dau banii, aveau dreptate oamenii, pot face ce-şi doresc.

Când a văzut că cei de la Voluntari nu vor să mă lase să plec, Becali mi-a spus că vor să mă dea afară, dar le este ruşine să-mi spună. Şi atunci le-am zis că plec. Eu am vrut să-mi dau demisia şi Consiliul de Administraţie pentru nimic în lume nu a fost de acord. Iar Becali, cu un râs isteric mi-a zis: ”Pleacă, bă, de acolo!” Eu i-am zis: ”Băi, Gigi, dacă te-ai pricepe mai bine ca mine ar fi ceva. Dar tu ai pierdut campionatul cu toţi banii pe care i-ai băgat”. Înainte de meciul cu ASA am făcut pariu cu el pe o ladă de şampanie că o să piardă titlul. Acum aştept lada de bere.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT