Viorica Dăncilă începe evaluarea miniștrilor. Cine se află pe lista neagră

Monday, 08 July 2019, 08:03 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Premierul verifică dacă miniştrii au atins obiectivele din programul de guvernare şi dacă au comunicat bine. Potrivit unor surse pe „lista neagră” a premierului s-ar afla deja oamenii care i-au fost apropiaţi lui Liviu Dragnea. Printre aceştia se numără ministrul de Interne, Carmen Dan, dar şi ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Petre Daea nici nu vrea să audă. Nu se uită la programele televiziunilor. Este interesat doar de programul de guvernare.

"Datoria mea este să îmi fac treaba pe baza programului de guvernare (...) pe care îl urmăresc zi de zi şi ceas de ceas. Nu pierd nicio o clipă, nici măcar nu mă uit la televizor să văd pe ce listă sunt, mă uit tot timpul pe Programul de Guvernare", a declarat Petre Daea.

Social-democraţii vorbesc şi despre o posibilă remaniere a remanierea ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, precum şi a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc. Se clatină şi scaunul ministrului Economiei, Niculae Bădălău.

Tensiuni au existat şi între Viorica Dăncilă şi ministrul Justiţiei, Ana Birchall. Mărul discordiei a fost activitea Secţiei Speciale pentru investigarea magistraţilor

Viorica Dăncilă nu exclude scenariul restructurării Guvernului.

”Putem să luăm în calcul şi o restructurare. Eu când vorbesc despre restructurare vorbesc despre o schimbare a numărului de ministere, fundamentata, din care să avem mai multă eficienta”, a spus Dăncilă.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri