Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

TEROARE la mitingul Antenei 3. Mai mulți jurnaliști au fost agresați. Jandarmii nu au făcut nimic

Sunday, 10 August 2014, 17:10 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE: Duminică seara, spre miezul nopții, Poliția l-a identificat pe agresorul jurnalistei de la B1 TV.

Directia Generala de Poliție a Municipiului Bucureşti este împuternicită să facă următoarele precizări: Poliția Capitei a identificat în cursul acestei seri (duminică, n.red.) agresorul jurnalistului unui post de televiziune. Acesta a fost condus la sediul Secției 22 în vederea continuării cercetărilor. Pentru identificarea persoanei, Poliția Capitalei a beneficiat şi de sprijinul Jandarmeriei Romane.

UPDATE: Noi momente tensionate în jurul Palatului Cotroceni. Protestatarii se ceartă cu jandarmii!.

O jurnalistă de la B1 TV a fost agresată de unii participanți la mitingul organizat de Antena 3 în jurul Palatul Cotroceni. Aceasta a fost lovită cu pumnii și picioarele. Agresați verbali au fost și reprezentanții REALITATEA TV și România TV.

JURNALISTĂ AGRESATĂ LA MITINGUL ANTENEI 3. Răspuns SCANDALOS al JANDARMERIEI ROMÂNE

Jandarmii nu se aflau în zonă, iar imediat ce au fost sesizați nu au legitimat pe nimeni. Chiar în timpul unei intervenții în direct la Realitatea TV, jurnalistul Cristi Dorombach a fost agresat verbal.

Jurnaliștii B1 TV prezenți duminică după-amiază au fost agresați de susținătorii Antenei 3, adunați la ”plimbarea” de la Palatul Cotroceni. Aceștia au fost loviți și jigniți, fiind nevoiți să plece din mijlocul lor și să traverseze strada, scrie b1.ro.

Rareș Bogdan: România nu are nevoie de armatele lui Mircea Badea și Mihai Gâdea


Echipa B1 abia ajunsese la Cotroceni înainte de ora oficială a ”plimbării”, când susținătorii Antenelor au sărit peste aceștia, reportera Mădălina Dicu fiind lovită dur cu piciorul în spate. Un alt reporter care i-a luat acesteia apărarea a fost și el imediat săltat de oamenii adunați la fața locului.

PROTEST Antena 3. Noi mărturii ale JURNALIŞTILOR AGRESAŢI: "Îmi spuneau: o cauţi cu lumânarea" - VIDEO

 

Circa 2.000 de persoane, în majoritate pensionari, s-au adunat duminică după-amiază în zona Palatului Cotroceni, la o manifestaţie pro-Antena 3, după un anunţ prin care jurnaliştii acestui post TV anunţau că ies "la plimbare" în zona respectivă şi că oricine "este binevenit" să facă acelaşi lucru.

Majoritatea participanţilor la manifestaţia neautorizată s-au adunat începând cu ora 16.45 în zona Leul, iar alţii, pe trotuarul din faţa Grădinii Botanice, scrie mediafax.ro.

Mulţi dintre ei agită steaguri şi hârtii cu textul "Antena 3 e aici". O parte a lor scandează "Jos Băsescu!" şi "Demisia!".


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ