Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Teodorovici îi face bilanțul lui Cîțu: ”A CUTREMURAT datoria publică cu vreo 4 miliarde de euro”

Thursday, 05 March 2020, 12:08 Sursă: Realitatea.NET

"Din seria PNL-isme și AntiRomânisme - Fake news 8: În continuare PNL "face lucruri bune pentru România". Dacă toate declarațiile spumoase despre spioni și gangsteri l-au făcut starletă politică pe Cîțu, se pare că statutul de premier desemnat în locul lui Orban nu-l prea avantajează. Îl ține puțin ascuns de ochii lumii și ai presei de teamă să nu mai facă vreo boacănă înainte de vot.

Așa că s-a retras în bula sa de comunicare și face selfiuri video pe facebook din care aflăm că România a intrat în procedură de deficit bugetar excesiv. Absolut penibil pentru un ministru de finanțe, chiar și interimar sau pentru un prim-ministru, chiar și numai desemnat.", a scris Eugen Teodorovici pe pagina sa de Facebook. 

"Cîțu a ratat ocazia de a rămâne doar un guraliv aventurier pe scena politică, un ministru veșnic demis și o petardă cu ghinion pentru economia României, așa cum a ratat și șansa de a nu rămâne cunoscut drept unul dintre peneliștii sacrificați de dragul unui moft al lui Iohannis, atunci când degrabă a dat curs propunerii de CANDIDAT pentru funcția de premier, convins fiind, nu-i așa, de calitățile ce-l recomandă și reușitele obținute într-un timp atât de scurt:

# a CUTREMURAT datoria publică cu vreo 4 miliarde de euro doar în două luni la finalul anului trecut,

# a CRESCUT deficitul bugetar la un nivel ce a depășit și cele mai pesimiste previziuni ale Comisiei Europene,

# a CURENTAT execuția bugetară încă din prima lună a acestui an,

# a CATAPULTAT facturile și ratele oamenilor,

# a CĂLCAT în picioare moneda națională,

# a CONDUS inconștient finanțele publice, azvârlind țara în procedura de deficit excesiv,

# a CĂZUT în patima creșterilor de cheltuieli publice și a făcut împrumuturi ce se apropie de 6 miliarde de euro.

"Un fleac, a CIURUIT economia României!

Doamne ferește să fim nevoiți să trecem țara asta prin provocările noului coronavirus, crizei economice mondiale și crizei europene a migranților cu alde Cîțu, Orban și alți acoliți mai noi sau mai vechi de-ai lui Iohannis! Cu unii care pun interesele economice și politice personale sau de grup mai presus de orice interese ale statului român și ale românilor", a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ