Ţara arde, politicienii se plimbă. Iohannis, Dăncilă, Ciorbea, plecaţi

Thursday, 18 October 2018, 09:55 Sursă: REALITATEA TV

Autor: Realitatea.NET

Instituțiile cheie în lupta împotriva corupției și a criminalității organizate se află de câteva zile sub asediu! Procurorii DNA și DIICOT, și așa puțini, riscă să fie decimați de o prevedere controversată din ordonanța lui Tudorel Toader. Cel mai grav este că nimeni nu pare interesat să oprească tăvălugul.

Singurul om care poate opri traseul ordonanței este Victor Ciorbea! Dar avocatul poporului a plecat în concediu, peste ocean, tocmai în Statele Unite. Și președintele Klaus Iohannis a fost pleacat, la Roma, în vizită oficială. De unde n-a avut nicio reacție după adoptarea ordonanței-problemă.

Iar acum își contină periplul în Belgia, unde participă la Consiliul European.  Șeful statului participă la reuniunea liderilor europeni din cadrul Consiliului European, acolo unde discuțiile se vor axa pe Brexit, migrație și securitate internă.  Săptămâna viitoare, președintele se va afla la Strasbourg, pentru dezbaterea organizată de Parlamentul European privind viitorul Uniunii Europene.

Cu acest prilej, Klaus Iohannis va susține un discurs în care va vorbi despre viziunea României privind Uniunea Europeană. Viorica Dăncilă a plecat și ea, în turneu în Turcia și în țările arabe, după ce Guvernul a girat ordonanța.Tocmai bine pentru a nu da explicații. 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri