Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sorin Cîmpeanu, prima reacţie după ce Dacian Cioloş a fost desemnat premier

Tuesday, 10 November 2015, 17:56 Sursă: REALITATEA.NET

"Este o alegere foarte bună. Sunt convins că este o personalitate apreciată la nivelul întregii societăți românești. Am avut onoarea și plăcerea să colaborez cu domnia sa și este o persoană, categoric, cu certe competențe care îl recomandă pentru această poziție", a afirmat prim-ministrul interimar.

Cîmpeanu a adăugat că se va întâlni cu Cioloș încă din această seară. "Evident că o să-i propun un spațiu la nivelul Guvernului încă din această seară pentru a-și putea prelua atribuțiile de premier desemnat", a precizat el.

Întrebat dacă ar accepta să ocupe un portofoliu de ministru în noul Cabinet, premierul interimar a spus: "Poziția mea o cunoașteți. Sarcina mea pentru moment este aceea de a asigura gestionarea tuturor problemelor curente ale Guvernului României într-un spirit de total echilibru".

Declarațiile au fost făcute la Universitatea Politehnică București, după ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa profesorului Eric Allin Cornell, laureat al Premiului Nobel pentru Fizică în anul 2001.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ