Coronavirus - România: 2109 de cazuri confirmate

Sondaj București: Cursă strânsă Gabriela Firea și Nicușor Dan. Cum stă Rareș Bogdan

Thursday, 01 August 2019, 15:35 Sursă: REALITATEA.NET

Actualul primar al Bucureștiului, Gabriela Firea, ar câștiga alegerile pentru Primăria Generală cu 29% din voturi, fiind urmată de Nicușor Dan cu 28%.

Pe locul 3 apare europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, cu 22%, iar pe locul 4, fostul ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș, Vlad Voiculescu, care ar obține 12%. În clasament, pe ultimul loc, apare și deputatul PMP Robert Turcescu, care este creditat cu 4% dintre opțiunile de vot.

Potrivit sondajului, dacă bucureștenii ar avea de ales dintre primii trei clasați, Nicușor Dan ar obține 41%, Gabriela Firea – 31%, iar Rareș Bogdan – 28%.

Întrebați cine ar trebui să fie candidatul unic al Alianței 2020 USR PLUS la Primăria Capitalei, participanții la sondaj l-au indicat ca primă opțiune, în proporție de 30%, pe Nicușor Dan. Pe locul doi, cu 11%, se află Vlad Voiculescu.

Datele apar într-un sondaj realizat de Psiho Global Consult la comanda lui Nicușor Dan, în perioada 23 – 29 iulie 2019 prin metoda CATI (interviuri telefonice), cu o marjă de eroare de 3,4%.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ