Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scandal în PSD. Ivan: PSD trebuie să îşi ia partidul înapoi. Dragnea face parte din statul paralel

Monday, 27 November 2017, 10:27 Sursă: REALITATEA.NET

Europarlamentarul Cătălin Ivan s-a dus luni la sediul central al PSD poate a aduce documente că este membru de partid, după ce PSD Iași a zis că acesta nu mai face parte din organizația județeană și că acesta a fost exclus de multă vreme. "Este foarte periculos că liderul partidului, cel care dorește să fie premier, să arunce minciuni fără dovadă, fără probe, iar alții să le rostogolească", a precizat acesta.

"Există un stat paralel evident, iar Liviu Dragnea face parte din acest stat paralel, este un exponat al statului paralele", a afirmat Cătălin Ivan.

"Sunt mulţi lideri în partid care se tem ca PSD-ul să nu aibă soarta PNŢCD. Liviu Dragnea sacrifică PSD pentru a se menţine în libertatea", a completat acesta.

“Cei ce protestează au dreptul la protest dacă ceva nu le convine”, a spus Cătălin Ivan, nemulțumit că pentru Liviu Dragnea dacă spui ce nu îți convine în PSD te face apartidic.

Cătălin Ivan a mai spus că după aproape 15 ani de politică doar în PSD a câștigat dreptul de a spune și ce nu merge bine în partid.

Europarlamentarul a declarat că în acest moment PSD este un partid captiv. "Eu nu am mai văzut un lider PSD vechi care să iasă şi să spune lucruri în numele partidului. Cred că PRM-işit şi PD-işti care au pus temporar mâna pe partid trebuie să plece. Lideri vechi ai PSD îşi pun probleme serioase că PSD-ul să nu aibă soarta PNŢCD-ului.

Conform acestuia, statutul actual al partidului îi permite lui Dragnea să dea afară pe oricine. "Este un război al membrilor de partid pentru că nu au găsit un singur membru de partid care să fie mulţumit de felul în care arată PSD, cum este condus. Dragnea a reuşit să inducă această frică în rândul membrilor de partid, dacă cineva îndrăzneşte să nu fie de acord cu Dragnea zboară din funcţia pe care o are", a completat Cătălin Ivan.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ