Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Reacția lui Florin Iordache, după ce PNL și USR contestă legile justiției la CCR, din nou

Thursday, 29 March 2018, 19:31 Sursă: REALITATEA.NET

„Din punctul nostru de vedere, lucrurile sunt pe făgașul normal. Am văzut și eu astăzi sesizarea făcută de colegii de la PNL și USR. Așa cum ați văzut, a fost cea mai transparentă și cea mai largă dezbatere care a putut exista. Eu sunt de 20 de ani în Parlament. În 20 de ani eu nu am văzut o dezbatere atât de largă pe niște legi care considerăm noi că sunt bune. Și am văzut și sesizarea pe care colegii de la PNL și USR au făcut-o pe acele articole asupra cărora Curtea Constituțională ne-a spus că trebuie să ne aplecăm”, a spus Iordache, la Antena 3.

„Noi considerăm că aceste legi, indiferent câte atacuri, câte critici, câte astfel de tergiversări vor urma, tot aceste legi trebuie să intre în vigoare”, a adăugat el.

„Comisia specială are în vedere punerea în acord la tot ce înseamnă legislație cu deciziile Curții, cu deciziile CEDO, cu hotărârile europene. Noi asta avem de făcut în Parlament. Avemd e pus în practică o legislație europeană să o transpunem în legislația națională. Avem de îndeplinit acele hotărâri pe care Curtea Constituțională le-a luat. Se încearcă prin diverse manipulări să fie oprit acest proces”, a mai spus Florin Iordache.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ