Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PSD mai pierde un deputat care s-a înscris în Partidul România Unită. Cine este acesta

Monday, 29 August 2016, 16:16 Sursă: REALITATEA.NET

Savu a anuntat pe blogul sau personal decizia de a se alatura echipei PRU.

"Am credinta ca in felul acesta voi putea duce mai departe principiile ce m-au calauzit in intreaga mea activitate publica si pe care le consider mai presus de orice: onoarea, demnitatea si mandria de a fi roman! (...) Va asigur pe toti ca voi ramane acelasi, voi continua sa spun adevarul care de cele mai multe ori s-a dovedit ca deranjeaza, urmarind consecvent un obiectiv esential: mai bine pentru romani si pentru Romania!", a scris senatorul in postarea sa.

Daniel Savu a demisionat, la sfarsitul lunii martie, din PSD, partid in care a activat aproape 20 de ani, candidand ca independent pentru functia de primar al Ploiestiului. Presedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a declarat, in ianuarie, ca senatorul Daniel Savu este candidatul partidului pentru functia de primar al Ploiestiului, insa la scurt timp organizatia municipala PSD Ploiesti a anuntat ca nu sustine aceasta candidatura, solicitand presedintelui PSD Prahova sa nominalizeze un alt candidat.

Astfel, in urma unor analize interne, PSD Prahova a anuntat, la data de 21 martie, ca cel care va candida din partea acestui partid va fi viceprimarul cu atributii de primar, Cristian Ganea. Senatorul Daniel Savu este fost ofiter, el lucrand anterior in Serviciul Roman de Informatii (SRI). Acesta a candidat, in 2008, pentru functia de primar al Ploiestiului, pierzand in fata actualului senator PNL Andrei Volosevici, trimis in judecata de DNA Ploiesti.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ