Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primele reacţii din PSD. Mihai Fifor: Şedinţa Cex a arătat că PSD e cel mai democratic partid

Sunday, 02 September 2018, 11:43 Sursă: REALITATEA.NET

"Comitetul Executiv Naţional al PSD a demonstrat încă o dată că Partidul Social Democrat este nu doar cel mai puternic ci şi cel mai democratic partid din România, în care diferenţele de opinie sunt respectate şi ascultate, iar deciziile importante se iau împreună. Oricât de mult s-ar strădui adversarii noştri să lanseze în spaţiul public ideea unei dezbinări prin interpretarea unor diferenţe de opinie drept partizanate care urmăresc să provoace schisme, fragmentări sau ruperi ale PSD, planul lor este din nou dat peste cap", a scris Fifor pe Facebook.

În realitate, în PSD oamenii au opinii pe care le exprimă neîngrădi, mai scrie Fifor: 

"Cel mai probabil, adversarii noștri au impresia că dacă ei aplică politica pumnului în gură, o astfel de abordare este valabilă pentru toate celelalte forțe politice. Nici vorbă de așa ceva în PSD.

Abordarea noastră este cea a ideilor constructive exprimate liber și a deciziilor luate prin consens, așa cum am procedat și în ședința Comitetului Executiv Național.

Au fost analizate programul de guvernare și măsurile pe care le avem de pus în practică pentru a-l duce la îndeplinire, au fost discutate deschis deciziile pe care urmează să le luăm precum și direcțiile strategice de acțiune, cum este, de exemplu, un posibil candidat comun PSD-ALDE la alegerile prezidențiale. România are nevoie de un președinte dedicat, care să îndeplinească rolul conferit de Constituție, care să acționeze în folosul cetățenilor, nu să îi dezbine.

Partidul Social Democrat guvernează bine, o demonstrează atât cifrele publicate de instituțiile interne cât și cele publicate de agențiile de rating internaționale.

Am demonstrat că am luat decizii bune pentru români și vom continua să luăm, așa cum am făcut și până acum: uniți și în urma unui dialog constructiv în partid", mai scrir Fifor, pe pagina sa de Facebook. 


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ