Prima reacţie din PSD, după ce Andronescu îi cere lui Dragnea să demisioneze

Tuesday, 14 August 2018, 18:48 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, a cerut, marţi, într-o scrisoare deschisă adresată membrilor PSD, ca liderul social-democrat Liviu Dragnea să se retragă din fruntea partidului, altfel PSD va pierde guvernarea, precum şi pregătirea unui guvern PSD de „super profesionişti”.

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că senatorul social-democrat Ecaterina Andronescu s-a pus "în slujba adversarilor consacraţi ai PSD" prin faptul că a cerut într-o scrisoare deschisă retragerea lui Liviu Dragnea din fruntea partidului.

"Am înţeles că scrisoarea se cheamă «S.O.S PSD» şi, imediat, foarte îngrijorat, m-am întrebat dacă dna Andronescu este pe mare, pentru că altminteri cred că erau nişte formule mai bune de a comunica aceste gânduri în cadrul PSD, discutând cu colegii aceste aspecte, propunându-le ceva acelora cu care a colaborat şi din partea cărora s-a bucurat de multă preţuire şi apreciere. Nu sunt oameni în PSD care să nu respecte o persoană prestigioasă cum este dna Andronescu. Dar iată că şi persoanele acestea cu un prestigiu foarte ridicat, care au onorat PSD cu funcţii în Executiv, la un moment dat au nişte ieşiri prin care se pun în slujba adversarilor recunoscuţi ai PSD-ului şi consacraţi de multă vreme", a declarat liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, marţi pentru agenţia de presă MEDIAFAX. Potrivit liderului PSD Vaslui, demersul lui Andronescu reprezintă o încercare de a "scufunda barca".

"Până la urmă, oamenii pot să se exprime cum vor şi nu putem să-i împiedicăm. Totuşi, cred că ar fi bine ca aceia dintre oamenii care s-au remarcat în PSD de-a lungul timpului să nu fie chiar ei cei care să încerce să scufunde barca acum", a completat Buzatu despre scrisoarea fostului ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri