Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ponta, către Gorghiu: Alina, trezeşte-te! Cum să îl suspend eu pe Iohannis? Nu-l găsesc la Cotroceni

Friday, 27 May 2016, 16:09 Sursă: REALITATEA.NET

"Eu îmi doresc un singur lucru - ca doamna Gorghiu să rămână cât mai mult timp şefa PNL-ului. Cel mai rău lucru pentru un partid este să fie detestat, criticat, aşa cum se întâmplă cu PSD-ul. Când o vezi pe Gorghiu îţi vine să râzi de ei, să-ţi pui mâinile în cap şi să te întrebi « cum Doamne, cum a ajuns asta şefă la PNL».

Eu îmi doresc să rămână şefă în continuare. Cât mai mult. Am încercat să găsesc o explicaţie pentru crizele de isterie ale doamnei Gorghiu pentru că o dată iese şi zice că l-am omorât pe Kennedy, o dată că o caută marţienii. Nu mai sunt eu la guvernare. Alina, trezeşte-te! Mi se pare ridicol ca un partid, care totuşi este al doilea partid al ţării, să vină cu aşa ceva. Politica nu se face cu isterie, politica se face cu raţiune, cu viziune şi nu poţi să arunci o bombă cum că o să îl suspend pe Iohannis. Nici nu îl găsesc la Cotroceni. Cum să îl suspend?” a declarat Victor Pontantr-o conferinţă de presă susţinută la Bistriţa.

Şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, la Craiova, că se va opune suspendării lui Klaus Iohannis din funcţia de preşedinte al României atât timp cât acesta respectă legea fundamentală a ţării.

„Am aflat din declaraţiile doamnei Gorghiu despre nişte intenţii care nici măcar nu mi-au trecut prin minte vreodată. Nu am nici cea mai mică intenţie în acest fel şi nici nu am auzit la celelalte persoane pe care le-a menţionat vreo astfel de intenţie. Eu vă pot spune, din calitatea de preşedinte al Senatului, că în cazul ipotetic în care s-ar pune în discuţie o asemenea ipoteză, mă voi opune suspendării preşedintelui. Atâta vreme cât preşedintele respectă Constituţia şi prevederile constituţionale, eu mă voi opune oricărei tentative de suspendare”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ