Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Pocora: Ponta face un joc de imagine, mai bine ar pleca acum şi atunci chiar ar stârni lacrimi

Friday, 04 April 2014, 16:33 Sursă: Mediafax

"După celebrul episod «Adio, PDL! Eu plec pe mare!» de la perdeluţă, cu Traian Băsescu, asistăm astăzi la o noua ecranizare a momentului prin «Adio, PSD! Eu plec acasă la Daciana!», varianta Facebook, cu Victor Ponta", a declarat purtătorul de cuvânt al PN

Pocora a apreciat că mesajul lui Victor Ponta este "joc de imagine" prin care consilierii premierului ar urmări "să impresioneze mulţimile cu acest discurs patetico-lacrimogen".

"Ştie că va pierde alegerile prezidenţiale şi, în situaţia aceasta, va pleca acasă trimis repede de partid. Aşa că încearcă un joc de imagine şi anunţă el, încă de acum, că se va retrage, va pleca acasă, după prezidenţiale. Mesajul lui Victor Ponta de astăzi spune foarte clar - premierului îi este realmente frică să candideze împotriva lui Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale din acest an. El vrea să fugă de această răspundere pe care partidul său vrea să i-o încredinţeze. Faptul că bate toba unei retrageri după prezidenţiale poate ascunde şi un şantaj la adresa propriului partid", susţine purtătorul de cuvânt al PNL.

Pocora susţine că Ponta ar şti că "nu are altă optiune decât să devină candidatul baronilor la alegerile prezidenţiale şi, dintr-un preşedinte-marionetă de partid, să devină un candidat-marionetă fără nicio şansă".

"Pe de altă parte, cât de penibil poate fi un politician care la 42 de ani se gândeşte să predea ştafeta unora mai tineri? Mă gândesc că până şi Ion Iliescu e mai verde decât prea devreme decrepitul Ponta! Dacă vrei să te retragi la 40 de ani din politică, atunci când chiar eşti în deplinătatea puterilor, de ce te-ai mai apucat de acest domeniu? De ce ai mai amăgit aiurea românii cu promisiunile tale? Sau domnul Ponta, gândindu-se doar la propria persoană, şi-a umplut deja sacul alături de prietenul Ghiţă şi şi-a asigurat un trai îndestulător pentru tot restul vieţii?", mai afirmă purtătorul de cuvânt al PNL.

Totodată, Pocora îi transmite premierului că ar putea să demisioneze de acum din funcţie şi să părăsească politica, ceea ce ar fi "o soluţie mai bună, la îndemână, şi chiar ar stârni lacrimile românilor".

Premierul Victor Ponta scrie pe Facebook, că în noiembrie, după câştigarea "ultimei bătălii", îşi doreşte să lase locul în politică altora, "mai tineri", iar el să recupereze din timpul pe care în ultimii 13 ani nu l-a acordat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa sa.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ