Coronavirus - România: 31381 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mircea Geoană, vacanţă de lux cu familia, pe un iaht. Costurile: peste 100 000 de euro

Thursday, 16 August 2018, 20:58 Sursă: REALITATEA.NET

Astfel, ex-Președinte al PSD, actual Președinte al Institutului Aspen și fost candidat la Președinția României, Mircea Geoană a avut o vară de zile mari. A fost văzut în sudul Franței la finalul lunii iunie cu familia, la ziua unui milionar român.

Zilele trecute, însă, același grup a fost văzut la bordul super-yachtului La Tania, un “monstru” de 49 m! Interesant este că familia Geoană s-a aflat pe superbul yacht cu, mare surpriză, familia avocatului american Michael Cohen, probabil, astăzi, cel mai mare dușman al Președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Superbissimul La Tania are o lungime, după cum scriam mai sus, de 49 de metri, trei punți, doar șase cabine VIP, însă adevărate apartamente cu paturi king size, jacuzzi-uri, saloane, un echipaj de 10 persoane, printre care trei ospătari, un chef de mare clasă, un ajutor de bucătar, comandantul și echipa tehnică. Cu două motoare de câte 1.500 cai-putere, yachtul ajunge la o viteză maximă de 16 kts. Rezervorul de carburant are 130.000 de litri. Consumul este pe măsură, respectiv aproximativ 500 litri/oră, adică aproximativ 500 euro/oră. Ușor cam mult, dat fiind că vorbim de un model de yacht mai vechi.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ