Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mircea Geoană: Ponta va pierde funcția de premier până la toamnă

Sunday, 12 July 2015, 09:41 Sursă: REALITATEA.NET

"În mod evident, toamna acaesta nu-l va prinde pe Victor Ponta că prim-ministru. Toat[ lumea încearcă, cei care se află în majoritate să găsească o formulă pentru a rămâne la putere fără Victor Ponta , cei care-s în Opoziţie încearcă să găsească o formulă să vină dânşii la putere", a observat Mircea Geoană.

"Aţi auzit de legea gravitaţiei? Ea funcţionează şi în politică. Deci când se întâmplă ceva suficient de greu cum a fost acuzaţia de corupţie, el e incapacitat. Nu e în cârje din punct de vedere fizic, e incapacitat din punct de vedere politic, el nu mai poate să continue că premier al României.

"Ponta e istorie, Dragnea e istorie şi din păcate pentru un partid mare din România, PSD-ul începe să devină istorie. Pentru mine, Ponta nu este decât o ilustrare că modul vechi de a face politică nu mai este acceptat, nu mai este acceptabil şi nu va mai fi tolerat în România.

Senatorul arată că Victor Ponta nu şi-a susţinut partidul cât a stat în Turcia, lăsându-şi colegii într-o încâlceală extremă.

"El e primul care părăseşte corabia pe care ar trebui să o conducă. E o senzaţie de abandon, e o senzaţie de laşitate, de conducător de oşti care într-un moment complicat alege propriul confort şi linia de apărare individuală în loc să fie cum trebuie să fie un conducător, care părăseşte ultimul corabia", a mai spus Geoană.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ