Ministrul Transporturilor explică lipsa autostrăzilor: intervenția statului paralel

Monday, 18 March 2019, 15:20 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Răzvan Cuc și miniștrii PSD ar fi construit mai multe autostrăzi, dar statul paralel nu i-a lăsat. A spus-o chiar ministrul Transporturilor. 

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, la Craiova, că de vină pentru lipsurile în domeniul infrastructurii din România este implicarea „statului paralel”, menționând că angajaților din domeniul transporturilor le-a fost „teamă” să semneze documente și de aceea se înregistrează întârzieri, scrie Realitateadecraiova.net.

Ministrul Răzvan Cuc a spus că nu mai admite, în cadrul Ministerului, să i se mai spună „că nu se poate” și că dacă este nevoie, în anumite situații, se va impune și modificarea legislativă, totul pentru a nu se mai înregistra întârzieri petru realizarea obiectivelor în infrastructură.

Autostrăzile PSD. Dăncilă atacă mișcarea ”SIEU”, citând din liderul Liviu Dragnea

„A existat tot timpul teroare. Eu le-am cerut angajaţilor din servicii, din companii să dea dovadă de mai mult curaj în abordarea problemelor, să nu se lase intimidaţi de ceea ce vedeau pe la televizor: plimbări pe la DNA, arestări dimineaţa. În contextul acesta, mulţi oameni au spus că nu vor să facă act adiţional la contract, că s-ar putea interpreta, în condiţiile în care pe noi ne-ar fi ajutat să deblocăm un proiect sau să mergem mai departe, şi era un lucru legal, dar le era frică să semneze. Atunci, să facem lucrurile mult mai clare, să nu le fie frică să semneze, pentru că răbdarea tuturor, inclusiv a mea ca ministru, a ajuns undeva la limita normalităţii. Nu mai suport să îmi spună nimeni că nu se poate. Dacă nu poate să spună de ce nu se poate. Dacă există o constrângere legislativă, modificăm legea”, a spus Cuc.

Ceva mai devreme, la aceeași conferință, Viorica Dăncilă a criticat guvernările precedente care nu au făcut nimic, dar și pe protestatarii care ”fac circ”, o declarație copiată după cea a liderului PSD Liviu Dragnea. 

”Este o problemă esențială pentru dezvoltarea viitoare a României, însă acest lucru nu-l putem rezolva decât punând umărul la acțiune nu făcând circ și declarații politice. Concret, săptămâna trecută au început lucrările la primii km la autostrada din Moldova”, a conchis ea.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri