Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ludovic Orban anunţă că va merge la protestul din Piaţa Victoriei: "Membrii PNL, în stradă"

Sunday, 26 November 2017, 13:53 Sursă: REALITATEA.NET

"Am spus la caderea motiunii de cenzura initiata de PNL ca nu vom ceda si vom continua lupta, atat in Parlament, dar si prin orice alte mijloace legale, pentru a scapa Romania din ghearele acestei caracatite care incearca sa confiste statul roman. Astazi, membrii si simpatizantii Partidului National Liberal se vor afla in strada alaturi de acele grupuri active din societate care nu accepta resemnarea. Impreuna, prin vigilenta, perseverenta, dar mai ales unitate, vom gasi antidotul pentru a vindeca chiar si ciuma rosie", a scris Ludovic Orban, pe pagina sa de Facebook.

Protest masiv azi în zeci de orașe împotriva legilor Justiției și a reformei fiscale: ”Demisia!”

Noi proteste sunt programate pentru duminică seară în Bucureşti şi mai multe orașe, inclusiv de peste hotarele României. Zeci de organizații civice, dar și confederații sindicale precum Blocul Naţional Sindical şi Cartel Alfa au chemat românii să manifesteze pentru retragerea legilor Justiţiei, respingerea în Parlament a Ordonanţei privind modificarea legislaţiei fiscale şi demisia Guvernului şi a preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Protestele au loc în această seară, de la ora 18.00, în Bucureşti şi în aproape 80 de oraşe, precum şi în străinătate, la Milano, Zurich, Birmingham şi Paris.

În Capitală, manifestanţii ar urma să plece din Piaţa Victoriei la ora 19.30 în marş către Parlament, cu mesajele "Nu scăpaţi!", "Demisia!".

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ