Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liviu Dragnea, faţă în faţă cu un jurnalist Rise Project. Ce a răspuns legat de valiza Tel Drum

Monday, 05 November 2018, 18:03 Sursă: REALITATEA.NET

”Eu nu știu ce ați publicat. Există niște instituții ale statului de drept: DNA. Eu nu am nicio legătură cu acea valiză. Poze cu mine cred că sunt mii în această țară. Mie Tel Drum nu mi-a plătit nicodată nimic”, a spus Liviu Dragnea.

De asemenea, șeful PSD a spus că nu are majordom, referindu-se la schițele casei din Mamaia în care apare și camera majordomului.

Întrebat ce părere are despre mailurile dintre fiul său și Petre Pitiș, directorul Tel Drum, Dragnea a spus: ”Dacă sunt mailuri între ei să fie sănătoși și să explice. Dacă acele documente sunt reale, dacă nu cumva sunt documente plecate din DNA să ajungă în Teleorman și apoi la Rise Project, să analizeze”.

Întrebat de ce a venit cu cele două valize la ședința CEx, Liviu Dragnea a spus că: ”Data viitoare voi aduce în fața publicului niște fapte foarte grave”.

De asemenea, întrebat când s-a văzut ultima oară cu Petre Pitis și Mugurel Gheorghiaş, șeful PSD a afimat că ”sunt mai mult de 10 ani”.

Rise Project a publicat luni primul episod din conținutul ”valizei Tel Drum”. Zecile de capturi, poze, facturi electronice scot la iveală unele legături pe care procurorii fie nu le-au dovedit, fie n-au ştiut de ele. Din prima parte a epopeei Tel Drum aflăm despre legăturile lui Liviu Dragnea şi ale fiului său cu firma respectivă, dar şi încrengăturile de interese ce duc spre cele mai înalte sfere ale puterii, de la Guvern la Consiliul Superior al Magistraturii. Aflăm și cum arată vacanțele luxoase ale grupării din jurul Tel Drum. Protagonista primului episod este, fără îndoială, Nicoleta Pene, directoarea economică a Tel Drum, bruneta sexy "care face legendă în baronat. Ca element cu culoare, în poveste apare şi o fostă vedetă a unei reviste pentru adulţi.

Rise Project a scos primele informaţii din ”valiză". Legăturile pe care Dragnea le dorea pierdute


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ