Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liviu Dragnea, anunţ despre moţiunea de cenzură a PNL

Tuesday, 22 September 2015, 09:28 Sursă: REALITATEA.NET

"Discuţia pe care am purtat-o azi (luni n.r.) în partid a fost una strict politică, în primul rând PSD nu interferează şi nu va interfera cu mersul justiţiei, noi am discutat dacă din punct de vedere politic, dacă din punct de vedere al stabilităţii guvernamentale, respectiv al stabilităţii acestei ţări, putem să luăm în discuţie ca Victor Ponta să nu mai fie premier, respectiv să cadă Guvernul.

Atât în Comitetul Executiv Naţional de astăzi, cât şi în discuţiile care s-au purtat în partid în zilele trecute n-a existat nicio voce care să fie împotriva rămânerii la guvernare", a declarat Liviu Dragnea, la o emisiune a postului Antena 3. Dragnea a mai spus că nici parlamentarii din partidele aflate în coaliţia de guvernare nu vor vota moţinea de cenzură.

"Nu cred că moţiunea de cenzură are şanse, Partidul Social-Democrat, prin parlamentarii săi, nu va vota moţiunea de cenzură, UNPR, prin parlamentarii săi, nu va vota moţiunea de cenzură, colegii de la ALDE, la fel, nu vor vota moţiunea de cenzură. Asta este situaţia acum", a arătat Dragnea.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ