Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liviu Dragnea: Vom vota legea de respingere a OUG 13. Este un subiect închis

Thursday, 16 February 2017, 17:18 Sursă: REALITATEA.NET

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a postat joi, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care anunţă că PSD va vota în Parlament, legea de respingere a Ordonanţei 13.

"Ordonanța 13 este abrogată. Din punctul meu de vedere este un subiect închis. Au fost opinii că nu ar mai trebui să se dezbată în Parlament, pentru că deja este abrogată. Am discutat cu președinții comisiilor juridice ale celor două camere din #Parlament și am decis să ducem procesul până la capăt. Vom vota legea de respingere a OUG 13 pentru a nu mai rămâne loc de nicio interpretare", a scris Dragnea pe Facebook. 

Reamintim că liberalii au depus, joi, o cerere la Biroul Permanent al Senatului prin care solicită introducerea pe ordinea de zi a plenului a ordonanţei de urgenţă 13/2017 cu scopul de a fi respinsă în regim de urgenţă, atrăgând atenţia că orice altă abordare asupra parcursului legislativ al OUG 13 ridică mari semne de întrebare în privinţa intenţiilor reale ale majorităţii parlamentare.

”Partidul Naţional Liberal a depus astăzi, în atenţia conducerii Senatului, solicitarea de a introduce pe ordinea de zi a plenului a Ordonanţei de Urgenţă 13/2017, cu scopul de a fi respinsă în regim de urgenţă. Solicitarea a fost înregistrată de liderul grupului senatorilor PNL, Mario Oprea, astfel încât în prima sa reuniune Biroul Permanent al Senatului să dispună Comisiei juridice depunerea raportului asupra OUG 13 şi înscrierea pe ordinea de zi a plenului pentru a fi respinsă. Considerăm că orice altă abordare asupra parcursului legislativ al acestei Ordonanţe de Urgenţă ridică mari semne de întrebare în privinţa intenţiilor reale ale majorităţii parlamentare”, se arată într-un comunicat de presă transmis de PNL.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ