Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Klaus Iohannis l-a decorat pe secretarul general adjunct al NATO. Ce ordin i-a fost conferit

Friday, 15 April 2016, 16:14 Sursă: REALITATEA.NET

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de decorare ambasadorului Alexander Vershbow, secretar general adjunct al NATO cu Steaua României în grad de Mare Cavaler, potrivit unui comunicat de presă emis de Administraţia Prezidenţială.

"În semn de înaltă apreciere a interesului susţinut faţă de ţara noastră şi a sprijinului constant acordat României, pentru viziunea pusă în dezvoltarea şi realizarea securităţii euro-atlantice, pentru promovarea cooperării la nivel internaţional în vederea abordării cu succes a provocărilor noului mileniu, preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Naţional Steaua României în grad de Mare Ofiţer, domnului ambasador Alexander Vershbow, Secretar General Adjunct al Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO)", potrivit sursei citate.

Vershbow a făcut o vizită în România în noiembrie 2015, la reuniunea şefilor de stat din Europa Centrală şi de Est, care a avut loc la Palatul Cotroceni. Cu acea ocazie, Alexander Vershbow a avut şi o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ