Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Klaus Iohannis, anunţ de ultima oră despre lupta anticorupţie: "Spre disperarea corupţilor..."

Thursday, 21 April 2016, 14:18 Sursă: REALITATEA.NET

Întrebat ce părere are despre faptul că mai mulţi politicieni spun înainte de începerea campaniei electorale că sunt "comandamente" de la DNA care se implică în lupta politică, preşedintele a spus: "Lupta împotriva corupţiei se desfăşoară chiar cu intensitate mare, spre disperarea corupţilor, evident, scrie Mediafax

Faptul că suntem în pre-campanie n-are nicio relevanţă pentru felul în care DNA luptă împotriva corupţiei şi împotriva corupţilor", a afirmat preşedintele într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni. Preşedintele a mai spus că are o părere "foarte informată" şi că este foarte mulţumit de felul în care îşi face DNA treaba.


"Am o părere destul de informată, foarte informată despre cum se desfăşoară lupta anticorupţiei. Sunt foarte mulţumit, DNA îşi face treaba foarte bine, nu există niciun fel de imixtiuni politice în felul în care îşi face DNA treaba şi nu există nicio instituţie a statului care să se amestece în treaba DNA sau în felul în care DNA îşi face treaba", a subliniat şeful statului.

De asemenea, Iohannis a adăugat că faptul că suntem în pre-campanie electorală doar face mai vizibil felul în care "unii şi alţii sunt chemaţi la DNA" şi că acest lucru este o dovadă că se desfăşoară cu toată "intensitatea". "Lupta DNA nu este una politică, ci este o luptă foarte importantă pentru România", a conchis preşedintele.

Primarul municipiului Tîrgu Mureş, Dorin Florea, a fost pus sub învinuire de procurorii DNA miercuri pentru luare de mită, alături de fiul său şi de un om de afaceri.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ