Iohannis îi bagă, iar, în ședință pe miniștrii lui Orban

Friday, 06 December 2019, 07:42 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Preşedintele Klaus Iohannis are, vineri, o nouă întâlnire cu premierul Ludovic Orban şi cu vicepremierul Raluca Turcan, la întâlnire urmând a lua parte şi ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Boloş.

Subiectele abordate se vor axa pe absorbţia fondurilor europene şi chestiuni urgente care trebuie rezolvate în acest domeniu.

Şi joi, Klaus Iohannis s-a întâlnit cu mai mulţi reprezentanţi ai Guvernului, premierul precizând că rolul acestor discuţii periodice este de a stabili măsurile ”absolut necesare” care trebuie luate.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-06 08:17:51
Paine si circ in Romanica

Eu raman la parerea mea, indiferent cate sedinte comune vor face, nu sunt oamenii potriviti sa conduca o tara, nu au pregatirea necesara, nu poti trece de la gargara din parlament si de la TV direct conducator de minister si membru CSAT mai grav. Cu exceptia lui Santa Klaus care stie macar administratie publica, nimeni din cei enumerati nu au lucrat nimic si nicaieri toata viata lor, au stat taietori de frunza bugetari iar majoritatea timpului l-au petrecut trancanind despre unii si altii pe la TV, cateodata fara simtul penibilului. Nu mai reiau motivele pentru fiecare in parte ca n-am dispozitie sa mai dezbat cu idiotii de pe aici care nu inteleg limba romana sau se fac ca nu inteleg.

2019-12-06 08:25:51
Gheorghe Hriscu

valabil pentru toți! Recomand citirea unei cărți (pe internet în Engleză). Mă gândesc să o traduc in Română www.joyful-leader.com

Alte articole din: Ultimele Stiri