Iohannis face lista cu invitații pentru dezbatere, Dăncilă pândește la ușă

Monday, 18 November 2019, 11:36 Sursă: Realitatea.NET

Liberalii se întrunesc în ședința BEX la 12.00 pentru a pune la punct ultimele date legate de campanie, dezbaterea de marți seară, dar și strategia legată de turul 2 al alegerilor prezidențiale, pentru a mobiliză primarii din județele din Oltenia, care nu au avut scor bun în  primul țur. 

Adaugă părerea ta

Klaus Iohannis merge la Prahova, Galați, Bacău, Neamț, pentru întâlniri cu cetățenii și simpatizanții PNL. Dezbaterea are loc la BCU, marți, la oră 20.00, cu jurnaliști, formatori de opinie, politologi, studenți. 

Klaus Iohannis a refuzat dezbaterea cu Viorică Dăncilă pentru că nu a vrut să legitimeze PSD. 

Și Social-democrații pun la punct ultimele detalii legate de sfârșitul campaniei electorale. Viorică Dăncilă va avea, astăzi, o ședința de campanie la sediul PSD. Tot aici liderii PSD vor discută dacă Dăncilă ar trebui să meargă sau nu la dezbaterea de marți organizată de Iohannis. 

Vocile în PSD sunt împărțite legate de acest subiect. Unii social democrați cred că Dăncilă nu are nimic de peierdut și că doar prin gesturi extreme poate recupera diferență dintre ea și Iohannis. 

Sunt nemulțumiri în PSD și legat de mesajele transmise de unii lideri în această campanie. Așa cum a fost cea făcută de Vasilescu, care a și fost reclamată de PNL la CNCND. 

 Liderii PSD trebuie să decidă și unde și cum își va încheia Viorică Dăncilă această campanie electorală, dar și care sunt județele pe care trebuie să le bifeze pentru ultimele zile. 

Comentarii Existente
2019-11-18 15:10:34
BravoIohannis

Ce dezbatere sa ai cu o proasta? Foarte bine ca a refuzat-o. N-ai ce dezbatere sa ai cu o analfabeta. Efectiv a inchis-o si i-a dat peste bot. BRAVO. Cred ca tot pesedeul s-a cacat pe el de mirare cand a refuzat Iohannis dezbaterea. Mi se pare absolut corect. Date-n mortii ma-tii de proasta. Iesiti toti la vot! MUIE PSD!

2019-11-18 16:27:38
mihai

Dancila, a uitat, când Iohannis o invita la consultări, sau oamenii demonstrau în străzi împotriva guvernului ei. Cred ca Iohannis, nu are ce să dezbată cu ea.

2019-11-18 16:35:53
Radu

Cu papagalul ăsta de Ciolanis eu nu mai votez.

2019-11-18 18:07:58
Muie werner

Nazist mic de provincie.

Alte articole din: Ultimele Stiri