Iohannis, despre moțiunea simplă din Senat: E o golăneala a PSD

Tuesday, 10 December 2019, 14:03 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

„ Moținea simplă din Senat este  o golăneala a PSD. În primul rând, așa numită moțiune simplă nu îndeplinit regulamentele din Senat. În al doilea rând, am putut să observa cum fostul ministru al finanțelor, inconjurat de un grup vesel de senatori PSD, a considerat că este momentul să il jigească pe ministrul de Finanțe în fata camerelor TV.  A fost o golăneală a PSD, nu un derapaj democratic\"\", a spus președintele Iohannis.

,, Pentru PSD, ce nu e PSD nu e bun, trebuie jignit și trebuie arătat cu degetul. E o atitudine de partid nereformat și care arată dispret față de instituțiile democrațice și dispreț față de români.

PSD are puterea în instituțiile puternice. PSD nu a înțeles mesajul dat pe 26 mai. Sper să românii au văzut asta și vot da un răspuns prin vot asupra comportamentului iresponsabil al PSD”, a mai spus Klaus Iohannis.

 Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-10 14:12:23
Ionescu

Cu siguranta PSD ramane PSD, nu se schimba nimic. Cu siguranta vor fi sanctionati si sa nu aibe impresia, cum cu dispret spuneau ca vor castiga si la europarlamentare si prezidentiale, ca vor mai conduce de acum incolo, sa dispara 15 ani , cel putin, in opozitie cu ei.

2019-12-10 16:11:48
goidea gica

Pentru un presedinte folositi un vocabular josnic probabil va indentificati prin aceasta expresie {golaneala}.

2019-12-10 16:20:27
Radu Brener

Âsta crede că toată lumea se închină la zdrănga lui.

2019-12-10 18:11:58
Paine si circ in Romanica

Nu-mi dau seama de ca insista Santa Klaus cu Bufonii incapabili cand in PNL sunt oameni pregatiti corespunzator pentru guvernare. De ce prefera un guvern format din vesnici bugetari gargaristi prin Fuckbook si Media? Nu doreste performanta? Sau crede ca Romania nu este pregatita pentru guvernare prrformanta?

Alte articole din: Ultimele Stiri