În capitala Teleormanului, nici artificiile nu mai pocnesc de când e Dragnea la pușcărie

Monday, 30 December 2019, 18:22 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Alexandria, capitala județului Teleorman, nu va avea artificii pe cer în noaptea de Revelion. Decizia se datorează faptului că firma care furnizează pocnitorile nu a primit toate avizele necesare pentru că legea se respectămai abitir de când Liviu Dragnea nu mai e la comandă.

„Având în vedere faptul că operatorul economic desemnat câștigător al procedurii de achiziție publică pentru organizarea focului de artificii din noaptea anului nou ne-a comunicat prin adresă faptul că nu a obținut toate avizele necesare tragerii focului de artificii, deși materialele ce urmau să fie folosite erau de clasa I si II, ce nu prezintă un grad ridicat de pericol, cu părere de rău vă informăm faptul că nu vom mai organiza o întâlnire publică, așa cum în mod tradițional comunitatea noastră a fost obișnuită", se arată într-un comunicat al Primăriei Alexandria, remis presei locale.

În Alexandria se cheltuiau până acum bani mulți pe achiziția de artificii. Anul trecut, ornamentele de iluminat festiv, achiziționate de ADP de la societatea NORELECTRIC, au costat nu mai puțin de 36.066 lei, bani din bugetul local. La această cheltuială s-a adăugat și focul de artificii, achiziționat, de asemenea, direct, de la firma Wolf Impex SRL. Costul artificiilor din Alexandria s-a ridicat anul trecut la 19.000 lei.

 Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-31 07:14:39
trilulilu

Foarte corect , se poate traii si fara artificii , banii arsi Redirectionati spre proecte cu beneficii prntru populatia acestui orasel .

Alte articole din: Ultimele Stiri