Gușă: PSD are nevoie de figuri noi pentru reformarea la vârf a partidului

Saturday, 11 January 2020, 10:57 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

PSD are nevoie de figuri noi pentru reformarea la vârf a partidului. Este opinia membrului PSD, Cozmin Gușă, care spune că orice persoană care s-a asociat cu fosta conducere a lui Dragnea sau a lui Dancilă nu poate să fie o soluție pentru acest moment.

Consultantul politic Cozmin Gușă consideră că PSD are șansa de a deturna rezultatul unor eventuale alegeri anticipate, cu o singură condiție: să dea semnalul că se reformează.

"PSD are o singură șansă să deturneze în cazul alegerilor anticipate rezultatul lui Klaus Iohannis și PNL, iar aceasta este reformarea la vârf la PSD la congresul din februarie, e cea mai bună campanie electorală pe care poate să îl facă orice partid într-o Românie sătulă de politicieni vechi și figuri vechi, prăfuite", a declarat Cozmin Gușă într-o intervenție telefonică la Realitatea Pls, vineri seara.

În perspectiva reformei PSD și a îndepărtării de orice asociere cu Dragnea sau Dăncilă, nici actualul președinte interimar al partidului, Marcel Ciolacu, nu este o soluție pentru congresul din februarie.

"Cu o amiciție colegială față de președintele interimar Marcel Ciolacu, nu se poate califica în aceste condiții de alegeri anticipate să candideze la președinția PSD, chiar dacă și-ar dori. Până acum nu mi-a spus că și-ar dori pentru că orice figură legată de fostă conducere a lui Dragnea sau a lui Dăncilă nu poate să fie o soluție pentru acest moment, pe repede înainte pentru electoratul de stânga", consideră Gușă.

Potrivit acestuia, până la congresul PSD din viitorul apropiat, niciun om nu se poate rebrendui "și singurul element care poate să răstoarne planul lui Iohannis și să aducă PSD într-o postură dominantă la alegerile anticipate dublate de alegerile locale este o conducere reformata cu altfel de figuri de stânga", a punctat consultantul politic.  Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-11 13:15:25
Dargne e o doctrină bre ,nu a sperietare.Vreți intorcerea la servicii,că de-aia v-a primit în PSD,sau capul plecat la americani,ca vă plac ?

Dl cu pricina,Dl Dragnea a dorit, pe plan intern ,scoaterea serviciilor din justiție si din vaita publică si ,pe plan extern ,scanunul nostru la UE sa fie alinat cu al Letoniei.Să îțeleg ca se impune revenirea la servicii si la subordonare,ca sa iese bine ?Iesiti dle Ciolacu,dacă vă ajuta dl Tudose si spuneti incotră ?

2020-01-11 13:57:50
Constantin Gadea

EXISTA O SINGURA SOLUTIE: SA FIE SOLICITAT BASESCU, SA SE INSCRIE IN PSD SI SA-L TRANSFORME INTR-UN PARTID DE STANGA DEMOCRAT DE TIP EUROPEAN.

2020-01-11 17:00:06
Deci un om două caități !

Perfect dle Gadea,dl numit de dv ,ar indeplinii criteriile de mai sus ,sugerte de dl Guse,el este si securist si stie si engleza,Yes,Sir.Cu germana e mai complicat nu se stie când spui Ja,mein Herr sau Javol, mein General.Apropo,in Europa mai conduc social-democratii ?

Alte articole din: Ultimele Stiri