Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

EXIT POLL

Grindeanu îi răspunde lui Ponta, după criticile fostului premier, cu privire la redactarea OUG 13

Tuesday, 21 February 2017, 15:46 Sursă: REALITATEA.NET

"Politic, domnul Ponta a avut sau are astăzi dreptul să voteze sau nu cele două ordonanțe, care știu că sunt în Camera Deputaților; din câte știu e deputat", a spus Grindeanu, la finalul unor vizite de lucru la mai multe ministere.

Deputatul PSD Victor Ponta consideră că în legătură cu OUG 13 au fost făcute mai multe greșeli, prima fiind lipsa de asumare a ordonanței în cauză.

"În primul rând, lipsa de asumare. Adică nu poți să dai pe Iordache, iertați-mă, nu crede nimeni, nu cred nici eu. Poate așa a fost, poate Iordache a stat singur și a scris ordonanțele, îmi cer iertare. Trebuia să fie domnul Dragnea, cu domnul Tăriceanu și cu domnul Grindeanu să spună ziua în amiaza mare: 'domne', de aia ne-au votat mulți oameni", a spus Ponta, luni seara, la postul România TV.

Victor Ponta consideră că ceea ce se întâmplă în țară de la jumătatea lunii ianuarie "este o nebunie" și că se exprimă în nume personal, deoarece nu face parte din conducerea partidului, dar nici nu a fost consultat în luarea vreunei decizii.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ