Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marius Crăcea: Am primit 700 de cereri de prietenie de la femei.Vreau să vorbesc cu fiecare în parte

Friday, 15 January 2016, 10:14 Sursă: REALITATEA.NET

"As putea sa actualizez aceste informatii, sunt 700 si ceva de cereri de prietenii in 2  zile. Aseara am fost sunt de o persoana de sex feminin, am vorbit jumătatea de oră, eu sunt bucuros ca am primit aceste cereri si vreu sa vorbesc cu fiecare in parte. In politică nu ai voie sa vorbesti despre dragoste. Dragostea este un sentiment pe care il traiesti alături de o persoana cu care rezonezi. Da, a sigur am fost indragostit, nu sunt strain de acest sentiment. Eu cu 2 luni in urma voiam sa  candidez independent, nu ma asteptam sa fiu cunoscut in asa masura. Femeia ideală trebuie să fie atragatoare si inteligentă, sa activeze in doemniul justitiei dacă se poate, important este sa ne pricepem în ce facem, desi pare superficial".

Despre calităţile lui, acesta a precizat:"Nu m-am gândit ce calităţi aş putea să vorbesc, dar sper ca in urma conversatiilor sa ne descoperim unii pe altii. Am intrat in politică pentru Traian Basescu, am avut o admiratie fata de dansul". 

"Sunt o persoana sentimentala timida, intai sa reusesc sa dau accept tuturor si apoi sa vorbim, vreau sa vorbesc cu fiecare în parte", a mai completat acesta.

Pe de altă parte, a apărut deja o pagină de persoană publică a  lui Mariu Crăcea, pe care a fost deja postată o fotografie de la o întâlnire: 

"A fost o intalnire reusita, dar nu ne potrivim. Ea mi-a scris prima si ne-am vazut la cafea. Astept si alte propuneri de la voi fetelor. Va pup", a scris Marius Crăcea, postând pe facebook şi o fotografie de la o întîlnire.

Crăcea a dat LOVITURA: a "cucerit" vedetele Realitatea TV

Prezent într-o emisiune la Realitatea TV, Crăcea le-a ”cucerit” definitiv pe principalele vedete ale postului: Ema Zeicescu, Adriana Mititelu, Aneta Sângeorzan sau Ramona Solomon, scrie showbizreport.ro

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ