Elena Udrea şi Alina Bica, împreună în sala de judecată

Monday, 08 February 2016, 11:45 Sursă: REALITATEA TV

Autor: Realitatea.NET

Dacă mai ieri făceau shopping la Paris, azi încearcă să-şi dovedească nevinovăţia în faţa judecătorilor. Atât Elena Udrea, cât şi fosta şefă DIICOT cer scoaterea de sub control judiciar în dosarele de corupţie în care sunt judecate.

La 30 octombrie DNA a dispus ca fostul ministru sa fie cercetata sub control judiciar pe cautiune, fiind stabilita suma de 5 milioane lei. Pe 19 noiembrie, procurorii DNA au admis cererea Elenei Udrea de instituire a unei garantii asupra a doua terenuri din statiunea Baile Boghis, in contul cautiunii de 5 milioane lei.

Elena Udrea este acuzata de luare de mita in forma continuata, trafic de influenta in forma continuata, instigare la abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine, efectuare de operatiuni financiare incompatibile cu functia ori incheierea de tranzactii financiare utilizand informatiile in virtutea functiei, spalare de bani in forma continuata, fals in declaratii de avere in forma continuata (cu referire la declaratiile de avere din perioada 2009 - 2012).

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri