Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dragnea: Principala solicitare a oamenilor din zonele inundate, finalizarea unor diguri şi poduri

Tuesday, 29 July 2014, 16:48 Sursă: REALITATEA.NET

Liviu Dragnea a precizat că principala solicitare a cetăţenilor din Mischii şi din celelalte comune este una corectă şi are în vedere finalizarea lucrărilor începute de-a lungul anilor şi abandonate.

"Principala solicitare a cetăţenilor din Mischii şi din celelalte comune este una corectă, una firească. Dincolo de ajutorul pe care o să încercâm să-l acordăm familiilor, să finalizăm lucrările începute de-a lungul anilor şi abandonate. La Mischii este vorba despre 35 de kilometri de dig şi şapte poduri, care în total fac suma uriaşă de şase milioane de lei. Cu şase milioane de lei, toată această vale, toate aceste comunităţi vor fi salvate pentru că numai în acest an de trei ori a intrat apa în curţile respective", a mai spus Dragnea, potrivit mediafax.ro.

Referindu-se la situaţia localităţilor afectate de inundaţii, în ultimele ore, în judeţele Gorj şi Vâlcea, vicepremierul Dragnea a arătat că, în cazul în care va fi nevoie, forţele Ministerului Administraţie şi Internelor şi cele ale Ministerului Apărării sunt pregătite să intervină inclusiv cu elicoptere, evacuările făcute până în prezent fiind preventive.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ