Dragnea, despre remanierea lui Constantin: N-a fost o zi plăcută, o situaţie plăcută

Monday, 27 March 2017, 16:25 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"N-a fost o zi plăcută, n-a fost o situație plăcută, am luat act de aseară, de când s-au făcut publice cele două decizii, este un guvern politic, o coaliție guvernamentală formată din două partide și noi am luat act și prim-ministrul a luat act de această decizie politică. Regret că s-a ajuns aici, am avut mai multe discuții în ultimele 3 — 4 săptămâni și că domnul Daniel Constantin și cu domnul Tăriceanu, în speranța că vor reuși să găsească toate acele lucruri care i-au unit în acești ani, noi am colaborat foarte bine. Dar în fața unei astfel de decizii politice nu avem ce să facem", a afirmat Dragnea la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres. 

El a amintit că premierul Sorin Grindeanu a anunțat luni că va trimite la Cotroceni documentele de "remaniere" a lui Daniel Constantin și cele două propuneri: Grațiela Gavrilescu — pentru funcțiile de vicepremier și de ministru al Mediului și liderul senatorilor ALDE, Viorel Ilie.

"Funcția de vicepremier nu înseamnă că e mult mai greu. E până la urmă o titulatură de reprezentare. Dacă prim-ministrul va considera că poate să-i transfere doamnei Gavrilescu o parte din atribuțiuni pe anumite proiecte, sigur că o va face, este decizia dumnealui", a adăugat Dragnea.

Întrebat dacă Daniel Constantin a încercat să se apere în ședința coaliției de luni dimineață, liderul PSD a arătat că a spus doar că în opinia lui acea decizie "nu este statutară". "Noi am răspuns că nu putem să facem analize pe statut la ALDE și doar luăm act de acea decizie", a spus Liviu Dragnea.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri