Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dăncilă, la Bruxelles, despre protestatarii din 10 august: ”Au fost trimiși din afară. Erau drogați”

Thursday, 27 September 2018, 08:29 Sursă: REALITATEA.NET

La întâlnirea cu grupul verzilor, Viorica Dăncilă a explicat poziția guvernului în privința reformei sistemului judiciar și a protestelor din 10 august și a insistat că totul merge bine în România.

”A spus că se bănuiește că protestatarii au fost trimiși din afară și că erau drogați. Potrivit premierului, doamna Kovesi a fost demisă de președinte. Nu împărtășim această viziune. Ne-am exprimat îngrijorările în ce privește reforma sistemului judiciar, care ar putea încetini lupta anti-corupție dar și în legătură cu violențele poliției împotriva protestatarilor pașnici. Din punctul nostru de vedere, evoluțiile din România sunt periculoase deoarece ar putea face foarte dificilă sancționarea actelor de corupție”, a explicat Ska Keller.

Gafă uriașă făcută de Viorica Dăncilă la Bruxelles, dezvăluită de un europarlamentar

Aceasta a mai spus că i-au transmis premierului român că mizează pe o investigație independentă și că protestatarii trebuie ascultați.

Grupul verzilor și-a exprimat îngrijorarea și cu privire la referendumul pe tema familiei, ”deoarece are potențial de a diviza societatea și de a introduce discriminare”. Viorica Dăncilă nu ar fi comentat, însă, pe acest subiect.

Carmen Dan: Mă aştept să fiu citată la Parchet. Voi fi bomboana de pe colivă


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ