Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dacian Cioloş, în vizită în Germania. Cu ce companii se va întâlni

Sunday, 04 September 2016, 16:49 Sursă: REALITATEA.NET

"Deplasarea in Germania va avea un caracter in principal economic prin discutiile pe care premierul roman le va avea cu autoritatile de land si reprezentanti ai unor puternice companii germane atat din Bavaria, cat si din alte zone ale Germaniei", anunta Executivul, citat de News.ro.

Programul vizitei prim-ministrului Dacian Ciolos include intrevederi cu reprezentanti ai Comitetului estic al economiei germane (Ost Ausschuss), participarea la o masa rotunda pe tematica IT&C pentru prezentarea potentialului Romaniei si o deplasare la sediul BMW AG pentru discutii cu membri ai board-ului companiei. In plan politic, Dacian Ciolos va avea o intrevedere cu Horst Seehofer, premierul landului Bavaria si cu Barbara Stamm, presedintele Parlamentului local.

"Convorbirile cu cei doi oficiali se vor concentra pe relatiile bilaterale romano-germane, aflate astazi la un nivel excelent, impulsionate de un dialog politic intens, dar si de o componenta economica substantiala: Germania este primul partener comercial al Romaniei si al treilea investitor strain in Romania", transmite Guvernul.

In vizita de la Munchen, premierul Dacian Ciolos va prezenta oportunitatile pe care le ofera in prezent Romania pentru investitori, mai ales pentru dezvoltarea segmentului de cercetare si dezvoltare (R&D) si va milita pentru extinderea cooperarii economice bilaterale de ansamblu.Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ