Curtea Palatului Cotroceni intră în renovare. O firmă aflată în atenţia DNA a câştigat licitaţia

Sunday, 03 July 2016, 19:01 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Administraţia Prezidenţială a decis să refacă sistemul de irigaţie a vegetaţiei din Parcul Palatului Cotroceni cu firma Garden Center Grup. Potrivit Sistemului Electronic de Achiziţii Publice, oferta acestei firme este de 1,150,000 lei fără TVA. În cursă au intrat 4 companii, dar preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire.

În luna martie, Administraţia Prezidenţială a lansat pe SEAP o cerere de ofertă pentru lucrări de execuţie a sistemului de irigaţie a vegetaţiei din Parcul Palatului Cotroceni, valoarea estimată iniţial fiind de aproape 2,4 milioane lei fără TVA.

"Valoarea estimată a contractului este de 2396638.83 lei fără tva, compusă din: 2256322.69 lei fără tva - Cheltuieli pentru investiţia de bază, 27500 lei fără tva - Organizare de şantier, 112816.13 lei fără tva - Cheltuieli diverse şi neprevăzute (5% aplicat conform HG 28/2008).

Valoarea aferentă cheltuielilor pentru diverse şi neprevăzute va acoperi, după caz, cheltuieli cu lucrări care pot fi incidente pe parcursul derulării contractului, cheltuieli rezultate în urma modificărilor de soluţii tehnice, cheltuieli suplimentare de lucrări, utilaje sau dotări ce se impun pe parcursul derularii investiţiei, precum şi cheltuielile de conservare pe parcursul întreruperii execuţiei din cauze independente de autoritatea contractantă", se arăta în documentul Preşedinţiei publicat în luna martie.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri