Cum răspunde ALDE la propunerea lui Ciolacu de a face alianță pentru un nou guvern

Thursday, 09 January 2020, 12:20 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Varujan Vosganian a oferit prima reacţie din partea ALDE, după ce preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că poate exista o nouă alianţă între cele două partide. 

„Această mână întinsă către ALDE este o recunoaștere asupra faptului că PSD a luat o decizie greșită în luna august în privința alianței", a declarat deputatul ALDE Varujan Vosganian, joi, pentru Mediafax. 

Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că PSD vrea alianțe politice cu Pro România sau cu ALDE, pentru formarea unui Guvern sau pentru alegerile locale. El subliniază că dacă cele două formațiuni s-ar regăsi în proiectul PSD, atunci ar trece și moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban.

ALDE a decis în luna august să iasă din coaliția de guvernare în urma refuzului social-democraților de a desemna un candidat unic pentru alegerile prezidențiale. În urma ruperii alianței, ALDE s-a aliat cu Pro România.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-09 13:00:29
Faceti alegeri si propuneți programe si daca poporul il vrea pe Rares Bogdan,lăsati-l să piară pe limba multinaționalelor

Faceți alegeri,boieri dv,propuneți programe si poporul nemanipulat să decidă.ALDE a dat o culoare periculoasa social democartiei,a distrus economia,prin sistemul de impozitare ,a dat pe redevente nesimnificative averea patriei mele,a suținut latura sovină a UE in aprecierea guvernului si acum pune condiții ?Un singur lucru ,si asta interesat a susținut bine independența justiției si controlul ei .Fără PSD ,ALDE era istorioară ,nici măcar istorie ,cum o să devină PSD cau asa gândire.

2020-01-09 13:52:55
johnneil

Pai sa-i propuna lui Tariceanu ca va fi candidatul pentru alegerile Prezidentiale din 2024, Melescanu va fi Presedintele Senatului si Vosganian prim ministru. Si este ca si rezolvat. Dar la ALDE mai sunt membri de partid?

Alte articole din: Ultimele Stiri