Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cozmin Guşă: Victor Ponta, un lup paznic la stână. România ar trebui să fie o ţară credibilă

Thursday, 17 September 2015, 13:25 Sursă: REALITATEA.NET

"Primul ministru a sustras bani nemeritat, Victor Ponta a obţinut bani de la o firmă de bani pe care i-a folosit pentru a-ţi cumpăra case şi maşini. El este trimis în judecată pentru devalizarea bugetului pe care ar trebui să îl păzească. Este lupul paznic la stână. Pe acest individ îl avem în funcţia de prim ministru", a spus Cozmin Guşă, explicând că România este condusă de un prim ministru trimis în judecată şi de un preşedinte al coaliţiei de guvernare care a primit o condamnare cu suspendare.

"Şi ne mai şi punem într-un conflict cu Ungaria, un vecin ciudat cu care trebuie să ne coordonăm posibilele acte de terorism", a precizat consultantul politic.

"Noi ar trebui să fim credibili într-o perioadă complicată prin care trece Europa", a mai spus Cozmin Guşă, adăugând că Victor Ponta a pus România într-o situaţie dificilă cu Ungaria tocmai pentru că are acest dosar. 

Conform acestuia, soluţia pentru PSD ar fi să rămână cu Gabriel Oprea în funcţia de prim ministru, până la alegerile viitoare. "Aceasta este cea mai bună strategie. Victor Ponta şi-a bătut joc de interesul naţional. Dacă PSD-ul şi Liviu Dragnea nu vor face schimbări, atunci înseamă că asistăm la o complicitate Ponta-Dragnea de a îngropa PSD-ul", a detaliat Cozmin Guşă.

"În aceste condiţii, la alegerile din 2016 chiar şi o găină va lua mai multe voturi decât PSD", a încheiat consultantul politic.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ