Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cozmin Guşă: Victor Ponta este inconştient. Se joacă pe spatele statului român

Wednesday, 16 September 2015, 14:24 Sursă: REALITATEA.NET

"În calitatea de prim ministru, în contextul din regiune şi Europa, Victor Ponta este inconştient. România, cu statutul de dublă frontieră, are nevoie de relaţii fluide din punct de vedere diplomatic cu toţi vecinii săi, mai ales cu Ungaria pe care o suspectăm că face un joc diferit de NATO şi UE", a explicat Cozmin Guşă.

Acesta a mai spus că Victor Ponta ne provocă probleme de comunicare cu statul ungar. "Un om politic putea să îşi asume asta, dar nu un prim ministru. Victor Ponta este inconştient", a completat consultantul politic.

Acesta a explicat că ministrul ungar de externe a văzut că în spate este doar un joc de imagine a lui Victor Ponta şi l-a taxat.

"În plus, un tehnocrat valoros al statului român, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, s-a lăsat în poziţia de a ţine trena lui Victor Ponta", a precizat consultantul politic.

Conform acestuia, trebuie să înţelegem şi situaţia din Ungaria. "Ungurii s-au trezit cu un flux imens de refugiaţi. Ungaria are o armată foarte slabă, iar poliţia este arţăgoasă. Sutele de mii de români care vor tranzita Ungaria vor avea probleme din cauza declaraţiilor lui Victor Ponta", a continuat Cozmin Guşă, adăugând că se uită la cuplul Victor Ponta - Traian Băsescu cum îşi permite să se joace pe spatele statului român.

"Dacă partidul nu îl sprijină pe Victor Ponta, dacă nici UNPR-ul nu îl sprijină şi nici Klaus Iohannis, atunci cine îl sprijină pe Victor Ponta", a încheiat Cozmin Guşă.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ