Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cozmin Guşă: Tarom se îndreaptă către un faliment răsunător

Friday, 14 October 2016, 21:18 Sursă: REALITATEA.NET

"Pe oamenii acestei companii, piloţi, stewardese, îi cunosc aproape pe toţi, îi apreciez, nişte oameni minunaţi, dar, de la o vreme, treburile nu mai sunt în regulă. Noi tot semnalăm de câţiva ani de zile cum se devalizează, se căpuşează. Fiecare guvern a promis, şi-a pus câte un om de casă. De ce zic asta? Fiul meu are o oră jumătate de când aşteaptă. El vine cu Tarom-ul de la Amsterdam şi, pe lângă cele patru incidente doar din ultimele 24 de ore, cursele mereu întârzie, parcă ar fi o distrugere planificată şi niciunul dintre miniştrii Transporturilor nu ia nişte măsuri, aşa cum ar trebui să fie luate. E o companie care ar trebui să fie pe profit, dar nu este, căpuşată după cum am zis, condusă prost care, în mod evident, se îndreaptă către un faliment răsunător, în aşa fel încât să lase loc pe piaţă unor alte companii ale altora, că nu e bine să mai avem companii româneşti. Deştepţii ăştia de miniştrii ai Transporturilor, unul după altul, vin în emisiuni şi dau cu aghiasmă ca popa prin casă, să piară dracii şi bineînţeles că nici dracii nu pier, şi nici ei nu rezolvă problema", a spus Guşă.

"E o mare pierdere pentru statul român. La câte pierderi a avut statul român şi la cât suportă românii în continuare... Tarom face parte din acelaşi lanţ al eşecurilor, al dezastrelor", a mai spus consultantul politic.

Anchetă la TAROM, dupa ce trei avioane s-au defectat în doar 24 de ore

Anchetă la TAROM după întârzierile care s-au ţinut lanţ din ultimele 24 de ore. Centrul de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile (CIAS) verifică de ce a fost amânat joi seară zborul Bucureşti-Iaşi. Vineri, încă două aeronave TAROM, care ar fi trebuit să plece spre Timişoara, respectiv spre Iaşi, au decolat cu întârziere.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ