Coronavirus - România: 186254 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cozmin Guşă: Norocul lui Ponta astăzi este GEORGE MAIOR

Monday, 26 May 2014, 23:48 Sursă: REALITATEA.NET

Din poziţia sa de veteran al partidului, Ion Iliescu ar fi trebuit să admită că Victor Ponta, "cârlanul", a greşit când a început distrugerea lui Crin Antonescu şi a PNL-ului, fără de care Ponta, astăzi, nu ar mai fi fost în fruntea Guvernului, apreciază Cosmin Guşă.

"Ion Iliescu, un octogenar, azi l-a făcut pe un Crin Antonescu, care merită toate criticile pentru felul extrem de superficial în care şi-a condus partidul în ultimele luni, dar l-a făcut "lichea", menajându-l pe un Victor Ponta care azi încearcă să distrugă PNL-ul, partid care i-a dat funcţia de premier, şi pe Antonescu, lider fără de care n-ar fi ajuns premier niciodată, pentru că Băsescu nu i-ar fi dat acel mandat fără sprijinul personal al lui Antonescu, pe care acesta şi l-a asumat... Deci un octogenar, mă aşteptam să spună: 'Antonescu mi se pare puţin... cum o fi vrut să-l eticheteze... Însă cârlanul ăsta al nostru a greşit cu totul'. Pentru că nu poţi fi atât de lichea încât să începi să-i distrugi prin Diaconu şi voturile date, prin Tăriceanu, pentru că 'eu sunt premier tocmai datorită faptului că aceşti oameni m-au ajutat să ajung prim-ministru, ei nefiind nimic'", a spus Cozmin Guşă, în emisiunea "Jocuri de putere".

"Norocul lui Victor Ponta astăzi nu are decât un nume şi un prenume: George Maior! Asta este singura şansă pe care o are Victor Ponta astăzi", încheie consultantul politic.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ