Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cozmin Gușă, despre Tudorel Toader: A făcut-o voit. Are un joc sofisticat

Thursday, 01 November 2018, 14:13 Sursă: REALITATEA.NET

Tudorel Toader susţine că în dosarul de numire a lui Augustin Lazăr în funcţia de procuror general, aflat la MJ, s-a identificat o ordonanţă de clasare pentru un dosar deschis în anul 2013 pe numele preşedintelui Klaus Iohannis, la acea vreme primar al municipiului Sibiu. De cealaltă parte, procurorul general Augustin Lazăr susţine că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ''exploatează o eroare de grefă survenită în martie 2016'', iar ordonanţa de clasare care se referea la preşedintele Klaus Iohannis nu a fost emisă, confirmată sau verificată de procurorul general, ci de un alt procuror, cu nume apropiat, Cristian A. Lazăr.

"Treburile mi se par ciudate. L-am întâlnit o dată, la mare, la un prieten comun. Am stat de vorbă cinci minute. Este un om echilibrat. Treburile care se întâmplă acum, răspunsurile destul de palide care se dau împotriva unei nedreptăţi pe care Tudorel Toader a făcut-o la adresa lui... Mie, ceva îmi spune că e şi altceva.

Eu nu îl consider pe Tudorel Toader prost deloc. A avut ceva în cap, atunci când a generat aceasta gafă. Eu cred că a făcut-o voit. Este un joc mult mai sofisticat decât cel pe care-l comentăm. În acelaşi timp nu pot înţelege de la Lazăr dacă au fost 12 documente pe care le-a făcut o grefieră. Dacă Guşă sau Chirieac îşi face un dosar, şi-l face el singur. Asta e ceva care seamănă a altceva, dar încă nu ştiu ce", a declarat Cozmin Gușă, într-un interviu pentru dcnews.ro.

Mai multe detalii, în materialul video de mai jos:


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ