Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cozmin Gușă: Florian Coldea este consilierul USR-ului, al lui Dan Barna

Friday, 23 August 2019, 13:47 Sursă: REALITATEA.NET

Consultantul politic Cozmin Guşă a dezvăluit pentru DC NEWS, cine este omul din spatele USR-ului. Acesta a menţionat că a făcut mai multe cercetări în 2016, în perspectiva campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

"Florian Coldea este consilierul USR-ului, al lui Dan Barna. Eu am verificat la alegerile din 2016 felul în care a fost constituit USR, cum a fost finanţat, oamenii care l-au finanţat şi cine i-a îndemnat pe acei oameni să finanţeze USR. Toate firele mele din 2016 au dus la Florian Coldea. Nu are rost să vorbesc de acei oameni de afaceri, că şi-au făcut datoria. Unii apar în catastifele de finanţare.

Florian Coldea îl bănuia încă de atunci pe Klaus Iohannis că vrea să îl schimbe din funcţie şi şi-a luat măsuri cu un partid care a văduvit de voturi PNL-ul lui Iohannis în 2016, prin această apariție a USR. Jocul lui Cioloş a fost atunci împotriva PNL-ului, deşi a fost numit prim-ministru de Iohannis. Sută la sută, Florian Coldea este cel din spatele acestei mişcări numită USR, fără să ştie toţi membrii. Asta e viaţa", a declarat Cozmin Guşă la DCNEWS.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ