Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cioloș îi cere lui Orban să-și asume răspunderea și pe modificarea legislației electorale!

Monday, 02 December 2019, 18:13 Sursă: Realitatea.NET

"Guvernul trebuie să continue în acest sens, fără să cadă în cursa întinsă prin urgentarea procedurilor legislative din Parlament de către PSD. Ne exprimăm, însă, îngrijorarea cu privire la omiterea modificărilor privitoare la legislaţia electorală dintre normele pe care Guvernul este dispus să îşi angajeze răspunderea.

Lipsa unor modificări realizate urgent cu privire la alegerile locale (introducerea votului în două tururi pentru primari şi preşedinţi de Consiliu judeţean) va permite perpetuarea conducerilor ilegitime ale baronilor locali. De asemenea, păstrarea la doi senatori şi patru deputaţi a numărului de reprezentanţi ai diasporei în Parlamentul României nu ia în calcul voinţa masivă de a se implica în deciziile din România exprimată cu ocazia ultimelor alegeri de către românii plecaţi din ţară", se arată în comunicatul PLUS. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-02 20:46:25
Paine si circ in Romanica

Vechiul vehicul infractional patentat de gunoiul Basescu pe vremea cand nu obtinea voturi suficiente cu PDL, trimetea combinatorii intre cele 2 tururi sa santajeze,sa mituiasca,sa cumpere diversi lideri locali pentru a schimba votul final in favoarea partidului sau. Abordare de infractor a avut mereu si vad ca acum toti epoletii vor 2 tururi.

Alte articole din: POLITICĂ