Ciolacu, moment de sinceritate: "Candidatura lui Dăncilă a fost o greșeală!"

Sunday, 08 December 2019, 20:52 Sursă: antena3

Autor: Realitatea.NET

Liderul interimar PSD susține că Dancila a gresit cand a decis sa candideze la alegerile prezidentiale, ca PSD trebuia sa-si asume decizii „mai curajoase”. El spune că un candidat comun, PSD-ALDE, ar fi fost o variantă mai bună!

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica la Antena 3 ca Viorica Dancila a gresit cand a decis sa candideze la alegerile prezidentiale, ca PSD trebuia sa-si asume decizii „mai curajoase” si ca erau variante mai buna un candidat comun PSD-ALDE dar si un independent:

„Decizia Vioricai Dancila sa candideze a fost gresita. Cand esti presedinte PSD, iti asumi deciziii, dansa a decis sa candideze. Cu adevarat dansa era cea in masura sa spuna ca eu nu candidez chiar daca dvs. imi cereti

PSD ar fi trebuit sa fie mult mai curajos. A fost un pic de conservatorism, ne-a fost frica sa luam niste decizii mai curajoase. Ne aflam intr-o alianta in momentul acela, aveam o alianta cu dl Tariceanu. toate deciziile astea au influentat alte decizii, a fost o sarabanda de greseli. Candidat comun, poate si candidat independent. PSD nu a reusit sa treaca peste orgoliul sa aiba propriul candidat. PSD a sapat la santul lui”Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-08 21:13:25
Bracon Ioan

În legătură cu afirmația domnului Ciolacu, cu privire la candidatura doamnei Dăncilă ca PREȘEDINTE, există un proverb: ,,După război, mulți viteji se arată” de ce nu s-a spus nimic înaintea războiului ? Un membru de partid, trebuie să aibă ochi în față ci și în spate și să a ibă mereu, curajul răspunderii.

2019-12-08 21:36:28
Costel

Nici un alt candidat din PSD nu ar fi obținut mai multe voturi decăt Dănciĺă. PSD este în cădere liberă în răndul electoratului datorită politicii greșite făcute de fostul șef al partidului Dragnea.

2019-12-09 07:51:04
Un partid fără Dragnea,este o stână fără cîini., o mănâncă lupii.

Nu, domnule presedinte interimar,mergeți la rădăcină,greseala PSD este trădarea lui Dragnea .De cine ?Ei,de cine !Dragnea a avut 3 obiective:a.Garantarea drepturilor omului ,prin o justiție scoasă de sub control străin ,via codoși ; b.O justiție fără inscenări si fără implicarea ei in ploitică ,via SRI ; c.Scaunul dlui presedinte să fie la UE aliniat cu Letonia,românii să fie protejati de multinationalele ,care stâpânesc România si folosirea in beneficiu românilor a bunurilor vândute prin trădare la străini.Si voi,PSD-istii ați văzut doar scaunul lui.Nu ați sesizat ,de ce mic cu mare,presă radio,TV,străin sau codos il ataca pe Dragnea si pentru că se rade dimineața ?Un singur pilon atins,dărâmi o sandrama.Astept esafodul ,că pieirea PSD e aci !Că Dagnea iși ispăseste slăbiciunea de a avea tovarăsi de idei ,cu ochii la scaunul lui.

2019-12-09 10:12:22
Niță Marian

Dragnea nu trebuia să golească pușcăriile si să le mai dea si bani pe deasupra. Trebuia construite noi penitenciare si cu ăsta se rezolva problema sprapopulării pușcăriilor.

2019-12-09 11:14:58
Un penitenciar nou se construieste după 5 ani,dar tortura e acum si CEDO asta ...

Dl Niță.ideea de a elibera detinuții din tortură ,apartine CEDO,cu mintea lor de bibilică,judectătorii cred ca un comdamnat nu trebuie urât si nici torturat ,el doar e izolat de societate,un timp.Gogorita cu recidivarea celor eliberati este aceea căsi cea cu Dl Ponta e infractorul de la vărful politicii,care distruge,prin corupție,o tara.Nu domnule,nu s-a inventat un judecator magic sa spună ca un infractor se reeducă in 12 ani,15 zile si 40 de ore.Ce mici am devenit in gandire ,măcinați de ura,sa stea la puscărie 12.ooo de oameni in condiție de tortură ,ca nu cumva sa eliberm prin gartiere sau alta formă condamnatii,ca din ei 2 sa recideveze..

Alte articole din: Ultimele Stiri