Căncescu: Am susţinut ieşirea PNL de la guvernare

Sunday, 16 February 2014, 22:19, Sursă: Mediafax

Preşedintele CJ Braşov, Aristotel Căncescu, a declarat, duminică, la plecarea de la sediul PNL, că, personal, a susţinut ieşirea PNL de la guvernare în şedinţa la care a participat.

Adaugă părerea ta

"Nu avem bani de investiţii şi, în situaţia în care bugetele noastre nu vor suferi nişte modificări, nu mai are rost să mai stăm la guvernare", a motivat el, referindu-se la bugetele locale.

Reuniunea PNL continuă la ora transmiterii acestei ştiri.

La rândul său, Marian Petrache, vicepreşedinte al PNL şi şeful CJ Ilfov, a declarat, duminică seară, că personal este pentru ieşirea de la guvernare în cazul în care situaţia actuală din USL continuă, precizând faptul că nu mai crede în Uniune deoarece nu a văzut "proiectele mari".

"Nu mai cred, pentru că nu am văzut proiectele mari. Dacă o să continuăm aşa, eu sunt pentru ieşirea de la guvernare, dacă mă întrebaţi în mod direct", a susţinut Petrache, într-o emisiune B1 Tv.

El a precizat că nu crede că într-o nouă reuniune a USL se vor putea rezolva problemele politice dintre PSD şi PNL.

"Şi mie mi-e greu să cred că mare lucru se mai poate face", a mai comentat vicepreşedintele PNL despre reuniunea de luni a USL.

Petrache a precizat că la reuniunea de duminică a PNL nu s-a stabilit că se va ieşi sau nu de la guvernare, ci "soluţii sau variante" pentru discuţiile din USL. El a menţionat că PNL îşi păstrează poziţia iniţială de a nu accepta o nouă funcţie de vicepremier în Guvern, propusă de Victor Ponta pentru PC.